Закарпатський дитячий будинок подякував Дніпропетровщині за шефську допомогу : 824857 : Местные новости

Местные новости Днепропетровск : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Днепропетровск и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Закарпатський дитячий будинок подякував Дніпропетровщині за шефську допомогу

Закарпатський дитячий будинок подякував Дніпропетровщині за шефську допомогу

Світлана Софілканич, директор Чинадіївського дитячого будинку, який до дня Святого Миколая з щедрими подарунками відвідали офіцери Головного управління МНС України в Дніпропетровській області, направила вдячного листа голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександру Вілкулу.
«Душевна теплота, добра справа завжди зігрівають серце людини. Моральна підтримка і увага з боку дорослих – це найперше, чого чекають вихованці дитячого будинку.
Вже багато років підряд нашими надійними шефами є колектив Головного управління МНС України в Дніпропетровській області на чолі з генерал-лейтенантом Бутківським Віктором Володимировичем. Ці люди дарують незабутні радощі дітям нашого закладу. Саме завдяки їм, щедрим і добрим, які щороку приїздять до нас, ми відчуваємо надійну підтримку і знаємо, що є люди, які хочуть творити добро на землі, робити життя красивішим, багатшим.
Адміністрація Чинадіївського дошкільного навчального закладу (дитячого будинку) інтернатного типу Закарпатської ОДА висловлює Вам, Олександре Юрійовичу, та генерал-лейтенанту Віктору Володимировичу Бутківському щиру подяку за добрі наміри, щире серце і справи, які Ви втілюєте у своїх вчинках. Ваша мужня робота нехай служить на благо українському народу, нашому майбутньому – нашим дітям.
Нехай Господь допомагає у здійсненні Ваших мрій та поставлених цілей!
Весь колектив працівників та вихованців дитячого будинку бажають нашим благодійникам доброго здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя та успіхів у роботі. Ви проявляєте турботу і піклування про найдорожче – наших дітей, наше майбутнє і це свідчить про те, що ви справжні добрі та чуйні люди з великої букви»
, - йдеться у листі.
Уже не перший рік над вихованцями Чинадіївського навчального закладу інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку, що в Закарпатській області, шефствують працівники Головного управління МНС України в Дніпропетровській області на чолі з генерал-лейтенантом Віктором Володимировичем Бутківським. Дітвора регулярно отримує від рятувальників з Дніпропетровщини одяг, солодощі та інші продукти харчування, іграшки, спортивний та музичний інвентар, а керівництво та колектив закладу – відчутну допомогу у вирішенні матеріально-побутових проблем.
За інформацією Центру пропаганди Головного управління МНС у Дніпропетровській област


Источник: Дніпропетровська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Закарпатський дитячий будинок подякував Дніпропетровщині за шефську допомогу"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Swetlana 15-03-2011 20:01
...ще хочу добавити до відповіді Іри Дорр, директор дитячого будинку Світлана Йосипівна примушує всіх працівників дитячого будинку йти в м. Ужгород у відділ освіти заступитися за неї, ( напевно хочуть звільнити її з посади директора дитячого будинку) ІМХО, лише везти їх буде той автобус який повинен возити дітей, і за чиї кошти будуть їхати працівники в м.Ужгород, і не треба захищатися якщо ви поступаєте неправильно, перевірка показала, і неодноразово, хто правий, а хто ні, і не треба боятися правди!!!!
Ира Дорр 14-03-2011 01:36
Спасибо сайту vsevesti.com, это один коллектив, кто напечатал о нашей помощи, благодаря Вам, людей восстановили на работе, а директору детдома Светлане Йосиповне объявили уже 3 (третий)!!! строгий выговор.
Ну где же Вы защитники что сейчас Вы скажете в защиту Вашего "любимого" директора?
Алла Алмашій 06-03-2011 22:19
Доброго дня, я працюю в дитбудинку при Світлані Йосипівні уже декілька років, у нас з нею дружні стосунки, ми можемо з нею до мене і в сауну сходити, хоча вона дуже опасна людина, і ліпше їй не переходити дорогу, як деякі, просто до неї треба мати підхід і гроші, які вона дуже любить, вона прийняла мене на роботу і зразу дала посаду вихователя, хоча деякі працівниці роблять помічниками вихователями багато років і не отримують цієї посади, а я за декілька папірців отримала зразу, тут працює і мій тесть, хоча як можна працювати у 80 років, теж недавно його прийняла, не за дякую, хоча в селищі сотні молодих людей, столярів...
А в пятницю Світлана Йосипівна ходила по групах і заставляла нас підписувати спростування до написаної працівниками дитбудинку скарги... і що ви думаєте, всі підписалися.
Так як і завжди, нам допомоги чекати нема звідки, хіба що так писати щоб знали що коїться в Чинадіївському дитячому будинку. Ще говорила якщо вона піде з посади директора, то підуть усі, так як вона із її чоловіком утримують дитбудинок від захоплення Балогою Віктором Івановичем, і допоки вона тут він не сміє нічого робити.
Андрианна 05-03-2011 16:56
Шановний Незалежний читач 05-03-2011 12:16, якщо Ви немаєте ніякого відношення до дитячого будинку с. Чинадієво, то чого ви пишите, якщо нічого не знаєте (з Ваших слів), уважно прочитайте скаргу працівників дитбудинку ( а не родичів та підлабузників), де указано конкретні прізвища людей, підіть до них і розпитайте хто така Світлана Йосипівна, і Вам розкажуть що це за "вовк в овечій шкурі", що Вам іще для доказу потрібно? Або наведіть Ви приклад із реальними призвіщами працівників, Іра Дорр дала запитання, "за що Ваша директриса отримала дві суворі догани від обл.відділу освіти", на яке теж ніхто не відповідає, і чого її чоловік Іван Юріевич розїжджає на службовій машині в приватних справах, у середу по м. Мукачево з 10.00 до 14.00, заходив і додому, а у четверг після обіду 03.03.2011 р. по Ужгороду?? Рішає проблеми повязані з Світланою Юрієвною, але не службові, а приватні.
Незалежний читач 05-03-2011 12:16
Шановний \"независимый читатель 04-03-2011 00:33\" я хотіла би відповісти на ваш коментар відносно того, що я пишу з того ж ІР - адресу, що і Спостерігач 27-02-2011 14:28 та Світлана 24-02-2011 09:56 - ЦЕ НЕПРАВДА. Звідси мимоволі напрошується висновок, що ви також БРЕШЕТЕ.
Річ у тім, що я не маю ніякого відношення до Вашого дитячого будинку, я там не працюю і не хотіла б працювати у такому колективі, я не живу поряд, і тому мені не приємно читати Ваші безпідставні зауваження у свій адрес.
Щодо слова \"трилер\", то Ваші глибокі знання з правопису Вам як я бачу зовсім не допомагають вирішити проблеми. Але я Ваше зауваження, як бачите, прийняла до уваги. Раджу вам також перевірити на граматичну правильність написання тексту Світлана 13-02-2011 14:16, там також можна знайти багато помилок.
Одне мені не зрозуміло, чого це раптом ви почали писати на російській мові???
Ира Дорр 04-03-2011 22:21
Іще хочу добавити до сказаного, а за що директор дитбудинку "пушиста біленька"Світлана Йосипівна отримала за рік дві суворі догани від віділлу освіти????
Чи може самі напишете за що?? І не треба писати за більшість простих людей, чи Вам назвати всіх родичів Світлани Йосипівни та її чоловіка які працюють замість звільнених без причин людей? І будь ласка вкажіть свої прізвища, хто не погоджується зі скаргою на керівника дитбудинку, та її оточення, якщо Ви щирі. Дякую.
Леся Шемшей 04-03-2011 00:57
Незалежний читач 27-02-2011 17:53 если вы хотите услышать мистический триллер, кстати, который написал слово триллер с ошибкой, по украинский пишется трилер, с одной "л", учите украинский язык, а потом пишите сообщения, ето и видно что пишут из детдома, ж...лизы, а кто молчал? Люди и сейчас написали в более 40 газет, телевидения.. а отозвались лишь двое!!!!! И спасибо им. Если у вас "возникает желание", что всех устраивало, спросите людей работающих в детдоме, кроме (родственников директрисы и её мужа), и Вы узнаете больше. Я даже знаю кого Вы имеете ввиду кто "що хтось уже мітить на посаду С.Й", ето неправда, ей ето не нужно, я даже первую букву её имени напишу "Ж", и Вы правильно написали "Народна мудрість гласить - не копай іншому ямку, бо..." Вы со своей директрисой одной ногой там.
независимый читатель 04-03-2011 00:33
Извините, но ответы которые были написаны, 27-02-2011 17:53.27-02-2011 14:28.24-02-2011 09:56... из одного ІР адреса, ..так зачем писать какие мы \"пушистые\" сами себя хвалить, я отдыхал недалеко детдома на вилле \"Кампоо\", и я видел что творится в етом детдоме, разговаривал с работниками детдома, там творится ужас, я непонимаю как люди работают там, ето хуже рабовладельческого периода... я могу подтвердить как директорка заталкивала своего мужа пяного в машину, и тот на неё орал, как вызывал скорую на бывшую директорку детдома, ссылаясь что она пяная, и требовала експертизу, которая показала что она трезвая... и почему то в детдоме 50% работают родственники директрисы, вы, пишущие не замечали???? От мужа-пенсионера, до библиотекарки... Вы посмотрите на дачу Светланы Йосиповны, да, на словах она почти идеальная, но я сам сталкивался с её враньём, она может клястся богом, чем угодно, и при етом искусно врать, поверьте мне, ...и если она хочет кого то уволить то она добивается своего, но сейчас не на тех напала.
И если кто-то не верит, ниже в статтье есть конкретные фамилии, почему бы не проверить, кстати, я разговаривал с 4 людьми с етого списка, и всё подвержается, даже открываются новые факты, так что незалежние читатели из \"чёрной гвардии\" Светланы Йосиповны, хватит и вам врать, брать пример из своего руководителя, а я думаю что власть выше, и бог помогут етим людям, и я им верю.
Незалежний читач 27-02-2011 17:53
Прочитала містичний тріллер від автора "Світлани", прям мурашки по шкірі. Чож ви 4-5років мовчали і нічого не робили. Виникає враження, що до сих пір вас - працівників все влаштовувало, а ж раптом Директорша комусь перейшла дорогу, що спричинило обвал, лавину звинувачень. Усім відомо, що працювати директором у такому закладі, то є завидна посада. Тому я впевнена, що хтось уже мітить на посаду С.Й.
Народна мудрість гласить - не копай іншому ямку, бо...
Будьте розумні, шановний колектив Д.Б.
Спостерігач 27-02-2011 14:28
Прочитавши цей підлий і бридкий текст так званої "Світлани" про Чинадіївський дитячий будинок а особливо про його директора Світлану Йосипівну Софілканич, не можу стати осторонь і не написати пару слів. Я мав можливість багато разів бувати в цьому будинку і також в багатьох інших подібних закладах області і можу щиро сказати що Чинадіївський будино є найліпший, умови створені на вищому рівні, як матеріальні так духовні, тому що цих діток доля дуже сильно понівечила. Світлана Йосипівна замінила їм як батька так матір, і дісно дивно і одночасно приємно чути коли вони до неї звертаються словом "мамо". Це багато говорить! І тут коментарів не потрібно! А тим кому не подобається велика відбовідальність і чесність пані директорки будь яким способом пробують зниславити її імя, яким вона не дає обкрадати і знущатися над сиротами, я би порадив чесно звільнитись покищо добровільно.
Світлана 24-02-2011 09:56
Не погоджуємося з думкою анонімів. Всі факти викривлені. Наш директор - вимоглива до себе і до працівників. Головним у її роботі - захищати дітей від неправильних вчинків дорослих. А якщо такі вчинки і зустрічаються, то їх треба припинити, перед дітьми вибачитись. Однак, певна кількість людей не хоче жити за цим принципом. Саме страшне, що не дають жити за цим принципом і іншим. А звідси - плітки, наклепи, викривлення фактів, бо краще у своїх проблемах шукати винуватців збоку, ніж признатися у цьому, принаймні собі.Нам огидно та соромно, що після пятирічної праці кожного працівника у змінах в будинку (моральних та матеріальних) певні особи облили брудом всіх, хто живе і працює в цьому домі.
Адміністрація дитячого будинку та працівники закладу.
Світлана 13-02-2011 14:16
В дитячому будинку твориться щось неймовірне. Всі люди, які йдуть на роботу, перед воротами хрестяться і ледве чекають, щоб зміна закінчилась. Це почалось десь приблизно 3-4 роки назад. Керівник нашого закладу Софілканич Світлана Йосипівна, людина «без душі». На кожній групі, на кухонному блоці, на медичному немає такої людини, щоб Світлана Йосипівна до неї не ціплялася. Недає людям працювати, створює таку обстановку, що такої не було тут за все існування дитячого будинку. Багато людей вона морально надавила, щоб писали заяву за власним бажанням такі як: Штулер В.Ів. Мошак М.Ю. Орбан О.М. Юрєва О.В. Плеша Г.Г. Тайхман Е.Й. Жідов Л.Е., а охоронця Кохан М.М. довела до інсульту, (який від того і помер) сказала що він викрав труби, не доказавши це.Туряницю О.М. звинуватила у крадіжці гардин, після чого людину забрала швидка допомога, і тільки через юриста вона відновилася на роботу, за не доведенням фактів. Лікар Жідов Л.Е. проробивши 20 років вимушена була звільнитися під моральним тиском керівника Софілканич Світлани Йосипівни (невідомо з яких причин). Людина кожного дня мала тиск 200-220на 120, не витерпіла і звільнилась. Касира Плешу Г.Г. теж дістала всякими доріканнями, щоб та звільнилася, тому що мала не те місце іншу людину. І на роботу прийняла всю рідню, і свого чоловіка. Чоловік Світлани Йосипівни, Софілканич Іван Юрієвич, дуже часто в нетверезому стані знаходиться на робочому місті, грубіянить з людьми, вихователями, пом. Вихователями, обзиваючи їх, і ледве не доходить до бійки. Кохан Г.Іл. чуть не побив, якби не втекла. Інших всіх обзиває алкоголіками, суками, курвами . Студзинську М.Й. багатодітну маму, яка працює більше 20 років звинуватили у крадіжці квітів, які насправді знаходились у музичному залі. Маряна Йосипівна після цього, дуже важко це пережила. На Бугай М.В., бувшого керівника дитячого будинку, заслуженого педагога, викликала швидку в зв’язку брехнею що Бугай М.В. знаходиться в алкогольному сп’янінні, що не було підтверджене медиками, яку також заставила звільнитися. А сама в той час збирається на дитячій кухарочці зі своїми «підлизами» і розпиває коньяк та шампанське. На кухні мискою перед очима махала так шеф-кухарю, що та мало по її словам не дістала гіпертонічний криз. На Сідор Анжелінку Габорівну набрехала, що вона вкрала сумку Артемєва. Який приїхав з Італії. Постійно говорить, що таким як вона та інші, не місце в дитячому будинку, а діти в той час без вихователів хвилини не можуть бути, вони діляться проблемами, як з матерями. Ще один напад на працівницю ДБ Фехтел К, К, яку з роботи відвезла карета швидкої допомоги в м. Мукачево з гіпертонічним кризом. Під великим тиском вона заставляла щоб та написала заяву за власним бажанням ( мотивуючи тим що діти які приїхали з відпочинку подарували їй солодощі та пусту косметичку), а директорка сказала що вона вкрала, і обізвала її злодійкою, сукою, і дібється любим способом її звільнити, це все сказала біля дітей і біля колег які можуть підтвердити. Така участь чекає на Канцур Марину, Щіголеву С.В. а та людина яка дійсно відібрала в дітей вийшла сухою. Музичного керівника Волонтир А.Іл. постійно принижує, що та на роботі випиває, а людина постійно з високим тиском. Писати та говорити можна дуже багато….. На передодні різних свят, а також свого дня народження Світлана Йосипівна замовляє через свого заступника різні цінні подарунки і працівники зобов’язані збирати кошти на подарунки директорці, так як бояться втратити роботу і для неї купляють сервізи, дорогоцінні вазони, золоту каблучку, 2 золоті цепочки, золотий браслет, золоті сережки, мобільний телефон, гардини і багато іншого..А методисту, подружці Світлани Йосипівни, дозволено на робочому місці створити торгову точку «Оріфлейм», і примушувати вихователів купляти в неї товар. Доречі скільки разів діти їдуть за границю сумки забирають в пачечну і там контроль сумок проводить Шемшей Л.М (родич С.Й.) відбираючи все краще для себе і своїх подруг. Кожним літом Світлани Йосипівни племінник за рахунок дітей ДБ щороку відпочиває на морі, а цього року на базі відпочинку «Водограй». І це закономірно, а іншим працівникам діти не можуть подарувати навіть сувенір який принесли для них.
А цікаво куди діваються евро і долари, які діти заколядували і це не малі гроші. Факти ці можливо перевірити розмовляючи з працівниками один на один, бо кожному з нас робота дорога і дуже потрібна, а за правду в Чинадіївському дитячому будинку карають жорстоко- звільненням.
НАДІЄМОСЬ НА ВАШУ ДОПОМОГУ
Працівники Чинадіївського дитячого будинку.


Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 35

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июнь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Днепропетровск



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта