Плач, Норвегіє! Сорі, Віталій! Або чому я не піду на концерти Козловського? : 789065 : Досуг

Досуг Украина : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина : Последние новости > Досуг
Подробно

Плач, Норвегіє! Сорі, Віталій! Або чому я не піду на концерти Козловського?

Плач,  Норвегіє! Сорі,  Віталій! Або чому я не піду на концерти Козловського?

Я завжди ходжу на імпрези друзів, коли вони запрошують. Бо й сама люблю, коли до мене приходять бажані гості. На концерт Козловського-Рибака 19 жовтня мчалася зі зйомок, де мене затримали на три з гаком години. Хоча «мчала» у київських реаліях із заторами слово недоречне. Машина «повзла», а я у телефонному режимі розгрібала справи, котрі не встигла зробити через зйомки, очікуючи позитивних емоцій від концерту. Нарешті ми з Андрієм Князем запаркувалися біля входу до Жовтневого палацу (він же – Міжнародний центр культури і мистецтв), привіталися із Ділею, поусміхалися фотографам,телекамерам, і, нарешті втихомирившись, сіли в очікуванні появи Віталія.
Час ішов. А Віталік не виходив. Зал, заповнений переважно юними дівчатами із квітами (хай пробачать мене присутні там чоловіки, та вони були явно у меншості) і навколотусовочною публікою, аплодував порожній сцені. Початок затягувався.
…Так. Згодна. Про усе це можна було не розповідати. Але тоді б ви не зрозуміли мого розчарування…
Потім на сцену (чорний кабінет із інструментами і низько опущеними над сценою освітлювальними приборами) вийшов… ні не Козловський – балет «Форсайт» на чолі з улюбленим мною Олександром Лещенком (пам»ятаєте він танцював у парі з Анею Безсоновою на проекті «танцюю для тебе»), який раптом заспівав нам пісню «Суперзірка». Навіщо? Добре, думаю я, режисери натякають, що це концерт суперзірки Козловського і зараз з»явиться Він – сам Козловський.
А, ні! Я нічого не тямлю у режисурі! На сцену вийшли два красеня: радіо-ді-джей Анатолій Анатолійович і Діма Коляденко, які довго розхвалювали один одного, кожен себе і нарешті оголосили… розіграш призів. Після чого на сцену запросили. Увага! Зірку!.. Олену Шекшуєву. Ви її не знаєте? Ну і що. Я знаю. Це колишня солістка гурту «ХS», яка збунтувалася, коли продюсери примусили її зніматися оголеною, і пішла з гурту. Тепер вона сама по собі. Поважаю. Але я чекаю Козловського!
Мабуть, він буде зараз! Ха-ха-ха! Ні! Знову не зовсім дотепні й довгі репліки ведучих, балет «Форсайт» і учні школи ім.Лисенка зі своєю версією пісні «Дождь стучит в окно» із репертуару Віталіка. Може, це й талановито і симпатично. Для капусника. Але не для сольника одного із найпопулярніших українських артистів! Я вже хотіла йти геть, та кортіло все ж дізнатися, чи прибув на свій концерт сам Козловський. Може, він теж у заторі стоїть десь на Подолі чи Бесарабці?..
Віталію! Усе вище перелічене я терпіла заради тебе. «Терпіла» не тому, що усі, хто виступав непрофесійні чи нецікаві, а тому що я ПРИНЦИПОВО не ходжу на солянки, якщо сама в них не беру участь. І не розумію навіщо власний сольний концерт, якого ТИ ЧЕКАВ 7 років (!!!), перетворювати на збірник пісень різних стилів, народів, жанрів, артистів… Я хотіла бачити тебе – нового, змужнілого, впевненого у собі артиста. Де ти був весь цей час???
Про це думала не тільки я. Зал випростався в очікуванні. Дівчата підняли вище фотокамери і мобілки, клацаючи Віталія, якого недолуго оголосили самозакохані ведучі. Ну «тіпа»: «а ща для вас спает Віталій Казловскій!»
Вийшов усміхнений і трішки напружений Віталій. Але кілька хвилин і сцена раптом стала тісною! Хотілося, щоб навколо нього було багато світла і простору, бо він вміє рухатися, і щоб балет не притискався одне до одного. Довгоочікуваний Віталій співав, стрибав, диригував, говорив, цілувався із прихильницями, приймав парад фанів із квітами, вислуховував їхні промови і поглядав у зал на продюсера – Ігоря Кондратюка, котрий радив співакові більше співати – менше говорити, про що сам Віталій повідомив зі сцени. Я б теж із зацікавленням глянула на Кондратюка, шкода, мені не було видно його очей і виразу обличчя. А якби дочекалася його після концерту, то обов»язково запитала б, чому він у програму «Караоке на майдані» не ставить класичні твори, оперні арії, джазові композиції? Вони теж чудові, хоч і недоречні у тому форматі. І чому він -досвідчений продюсер - не проконсультував свою команду з приводу, «что такое хорошо и что такое плохо». Він же регулярно вчить саме ЦЬОГО усіх охочих перед телекамерами?
Але повернемося до концерту, бо поки я відволіклася на роздуми – Віталій зник зі сцени. І натомість заспівав соліст інструментальної групи «МJ-проджект» щось із репертуару Майкла Джексона. Напевно, за великим режисерським задумом це був ще один натяк на майбутню світову славу Козловського. Я не проти. Тільки ж дайте йому поспівати на власному сольнику тут в Україні! А потім вже підемо у світовий наступ! Хоча я не зовсім права. Час випускати «еврозірку» Олександра Рибака! Знову вийшли ведучі, потягнули час, присадили емоції залу, який і так ще недостатньо розігрівся. І з-за куліс вийшов переможець «Євробачення-2009» Олександр Рибак. Високий худорлявий хлопець із блискучими очима і дитячим виразом обличчя у чорних вузьких брюках із лампасами, в чорній сорочці на випуск із закачаними рукавами, з-під якої, коли Рибак тягне руки вгору, ненав»язливо видніється резинка трусів, взутий у, як сказала б моя бабуся, «носкі» з наголосом на «і» черевики (тобто ті, що добре й довго носяться). Така собі європейська недбалість! (Андрій Князь, що сидів поруч зі мною був вдягнутий куди цікавіше!)
Щоправда, сам Сашко проголосив себе щирим, розумним, багатим і скромним норвежцем. Довго жартував, ніби погано говорить російською, вчив зал говорити «Здравствуйте!», як його мама вчила, і увесь час намагався розвеселити публіки, спілкуючись, ніби з дітьми у садочку. (Наслідки виховання батьками-педагогами? Чи специфічне почуття гумору?) Раптом відчула себе на дитячому святі із далекого минулого. Ефект підсилили дві скрипальки у блискучих блузах а-ля 80-ті, які робили руками рухи, як у старому радянському відео «ПЕСНЯ-85». Де вони такого понабиралися? Тільки не переконуйте мене, що це європейські тенденції. Бо я й на інших концертах буваю. Та й із репертуаром у Рибака якось не густо. Він погано переспівував Валерія Меладзе. Варіації із піснями – завжди програшний варіант. Але у виконанні Рибака (тремтячим голосом) ці твори звучали убого. Найкращі його номери були інструментальні. Саша Рибак на скрипці грає, Саша Лещенко грає тілом. Це було зворушливо-гарно!
До речі, слово «дякую», вимовлене Рибаком після однієї з пісень, викликало більше емоцій і оплесків, аніж увесь попередній виступ із невиразними піснями й примітивно-дитячими жартами. Розумію, я виросла з таких концертів. Але я ж прийшла на КОЗЛОВСЬКОГО!!! Тому вирішила відпочити від «мистецтва» в кулуарах. За мною вийшли журналісти і ми провели короткий «брифінг»г на тему: Чому Норвегії треба плакати. )))
Плач, Норвегіє! Якщо це краще, що у тебе є. (Вірю, що це не так.) Але щоб якось тебе, Норвегіє, втішити, ми готові трохи підучити вашого кращого співака-Рибака. Хай побуде у нас довше, окультуриться, навчиться поводитися на сцені, спілкуватися із публікою, співати більше однієї пісні. І може, нарешті, стане Артистом, а не випадковим переможцем «Євробачення-2009» і дитиною бідних білоруських емігрантів і зневаженим коханою хлопчиком, який викликає співчуття.
Вміємо ми заїжджих артистів підносити на вершини, а своїх – не помічати, недооцінювати, ігнорувати, або ж безпідставно поливати брудом. Підсумовуючи, скажу, що добре, що у концерті було стільки режисерського безладу і смішний хлопець із Норвегії. Це дуеж вигідно підкреслювалося, який хороший наш Віталій.
Віталій Козловський справді був чудовий! Він – справжній трудяга і українська зірка. На тлі неопереного білорусо-норвежця Віталій був неперевершений. Але його було мені мало. Моє спілкування із журналістами починалося і закінчувалося: «Хочу Козловського!.. бачити на сцені». А бачу всіх, крім нього. Поки ми писали інтерв»ю в Жовтневому палаці демонструвала своє вміння потрапляти у фанеру Мілоська, знову виступали талановиті діти зі школи Лисенка, яких підтримує Фонд Влади Прокаєвої (він же – Фонд ВП – спонсор концерту), поспівав Діма Коляденко. Усе це білими нитками було пришите до концерту Козловського.
Нарешті, на сцені поступилися місцем головному винуватцю події – Віталію Козловському. І знову – інша атмосфера. Віталій швидко «прибрав до рук» зал, виконуючи свої хіти. Звичайно, найщемливішим моментом були «Чорнобривці». З них починався Віталій Козловський-співак, до того ж будь-що про маму, яка так далеко, розчулює і самого співака, і його прихильників. Мені здалося, що як і 7 років тому в очах Віталія були сльози. Але це деталі. Нарешті я дочекалася свою улюблену пісню «Знаю» на слова І.Франка, а фани – пісню «Шекспір». Зал стрибав від задоволення. Сцена була завалена квітами. Отут би вже й крапку ставити. Та де там! Ще є заїжджа зірка. Час «Fairytales» - це й справді кульмінація не лише цього концерту, а усього того. Що я чула у виконанні Рибака. Сумно! Бо якщо початок і є кульмінацією, то навіщо взагалі на публіку виходити? Щоб гроші заробляти? Чи щоб «Комарово» виконати? Його, мабуть, батьки ще в дитинстві цю «пісню з бородою» навчили. Хлопці (Рибаак-Козловський) щось співали разом. Але я, «натішившись» музичним мистецтвом, пішла спілкуватися із колегами-журналістами. Коли я запитала, чи будуть вони критикувати побачене так, як роблять це не публічно, вони заперечили. Ніхто не хоче образити Віталія. І я не хочу. Тому ще раз повторюсь:
Віталію! Ти – чудовий! Але ти вже виріс із штанців, коли треба «доповнювати» тебе примітивним виступом Рибака, якимись незрозумілими у цьому контексті оглядинами юних талантів чи відомих у вузьких колах друзів-артистів і перетворювати власний концерт на незграбний капусник чи збірну солянку. А для того, щоб виводити на сцену когось із молодих і перспективних, як це робить Алла Пугачова, наприклад, ти ще, вибач, не доріс. Тож наступний концерт починай не з репетицій з оркестром, а із концепції!!! Тоді не треба буде виправдовуватися перед нами і собою, чому сталося на сцені те, що навіть ти сам не очікував.
Власне, цю концепцію Віталію Козловському мали б запропонувати продюсер, режисер, чи його команда… Але не сталося. Якби наші артисти могли це собі дозволити, то перше, що Віталію треба було б зробити – це звільнити своїх адміністраторів, режисерів, сценографів і т.д. (як це роблять, наприклад, у спорті, або у чистій політиці). І піти від продюсера. От тільки куди?.. Або врешті-решт проявити характер і створити СВІЙ концерт. Не гірший за той, що відбувся 7 років тому, а кращий! Невже маючи такий великий досвід глядача і прихильника «Території А», гастрольний досвід і 16 (!!!) кліпів не можна було вибудувати шоу, варте одного із найпопулярніших співаків України Віталія Козловського?.. Тоді я перша, хто буде готовий аплодувати!
Козловський! Я вболіваю за тебе, бо ми почали спілкуватися, коли ти – самотній школяр – шукав себе і щодня дивися «Територію А», мріючи коли-небудь вийти на сцену. Бо ти – один із небагатьох кому не облом було подзвонити мені, коли я – паралізована – не вставала з ліжка. Бо я багато років слідкую за твоїми кроками і хочу, щоб ти става кращий і кращий! Але на ТАКІ твої концерти, як цей, я більше не прийду. Сорі, Віталію!
Твоя Анжеліка Рудницька


Источник: ЗА КИЇВ | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Плач, Норвегіє! Сорі, Віталій! Або чому я не піду на концерти Козловського?"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 14
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Украина



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта