Ігор Суркіс: Маємо грати на результат, показавши якісний футбол : 771447 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Ігор Суркіс: "Маємо грати на результат, показавши якісний футбол"

Ігор Суркіс:

Напередодні першого матчу групового етапу Ліги Європи проти білоруського БАТЕ «Динамо» провело відкрите тренування, за яким перші 15 хвилин було дозволено спостерігати журналістам. На поле футболісти вийшли в хорошому настрої, хоча й відносно нечисленним складом. Утім, відсутність травмованих Попова та Сильви була прогнозованою. Не брав участі в занятті Шевченко. Зозуля, який нещодавно переніс запалення легенів, лише розпочав роботу й обмежився розминкою, після якої залишив поле. А ось Вукоєвич, який пропустить матч із БАТЕ через перебір жовтих карток, проводив повноцінне тренування. Розповідати про суперника та майбутню гру Огнєн відмовився, однак завірив, що хвилюватися нема чого: «Динамо» виграє 2:0».
За заняттям спостерігав президент клубу Ігор СУРКІС. Саме його в щільне коло і взяли журналісти:
- Я дуже люблю Лігу чемпіонів, у мене для цього є всі підстави. Але в Лізі Європи буду хвилюватися не менше, а можливо, навіть і більше. Якщо ми переможемо, це сприймуть, як природне явище, а, не дай Боже, програємо, почнуться розмови, мовляв, кому вони програли. Можу сказати відразу, що хоча в БАТЕ і не гучна назва, це дуже серйозна команда. Ми розмовляли з головним тренером та хлопцями, я сказав, що потрібно налаштовуватися з першої і до останньої хвилини – буде бій. Це перша гра, БАТЕ втрачати нема чого, ми ж можемо втратити свою честь. Тому маємо грати на результат, при цьому показавши хороший та якісний футбол. Є в нас проблеми, про які ви чудово знаєте, - я сьогодні нарахував дев’ять футболістів разом із Шовковським, які з тих або інших причин не зможуть взяти участь у завтрашній грі. Усі вони – основні гравці. Шкода, що Зозуля, набравши оптимальні кондиції, захворів на запалення легенів і лише сьогодні вийшов на перше тренування.
Одним словом, гра буде важкою, але перед нами стоїть завдання вийти з групи і заробити рейтингові очки для команди та країни. Цього ж бажаю «Карпатам» та «Металісту» завтра. А сьогодні всі будемо вболівати за «Шахтар».
- Завдання виграти Лігу Європи не скасовується?
- Давайте все робити поступово. Якщо я скажу, що таке завдання стоїть, а ми не виграємо, ви мене звинуватите. Давайте спочатку вийдемо з групи, де хочеться побачити хорошу якість гри, яка буде радувати наших уболівальників. Виїжджаючи на тренування, я порадів, що майже всі квитки на завтра продано. Ми встановили доволі комфортні ціни, щоб усі охочі змогли прийти на футбол. Будемо боротися з вакханалією, яка останнім часом відбувається, - дав команду відповідним службам, щоб вони контролювали хамські вигуки та мати. Мене, як президента клубу, це не може не хвилювати. Повторюся, ми будемо боротися з цим найжорсткішими методами. Якщо ці вболівальники вважають себе фан-рухом, то ми обійдемося без нього. На футбол ходять діти, в тому числі й моя дочка. Потрібно виховувати культуру поведінки, сподіваюся, вони це розуміють.
- Як вам інтерв’ю захисника БАТЕ Шитова, яке викликало резонанс?
- Він вважає, що від «Динамо» залишилася одна лише назва? Завтра ми спробуємо продемонструвати, що й ще дещо залишилося.
- Існує думка, що «Динамо» грає в групі, яка дає чудову можливість «обкатати» молодих футболістів на міжнародній арені. Ви її поділяєте?
- Якщо ці ігри пройдуть на хорошому емоційному рівні, при цьому будуть здобуті перемоги, я зможу сказати, що це справді так. Чудово розумію, що якщо ми вийдемо з групи, ніхто з «Динамо» не зробить героїв, оскільки всі лише й говорять, що це найслабкіша група з усіх можливих. Уболівальників, журналістів та фахівців не обдуриш, тому якість гри потрібно демонструвати проти будь-якої команди. Група в нас справді прохідна, але для того, щоб із неї вийти, потрібно добре попрацювати. Це досвід для молодих хлопців – Гармаша, Коваля. Наша команда оновилася так, як вона не оновлювалася останні 10 років. Зараз у нас ветерани Шевченко, Михалик та Мілевський, при тому, що останньому лише 25.
- Наскільки складно хлопцям буде впоратися з роллю фаворитів?
- Подивіться до турнірної таблиці, зараз там одні нулі і ми зовсім не фаворити. Переваги нам додає лише факт, що свого часу «Динамо» досягло певних успіхів на міжнародній арені. Але це було дуже давно – ще за часів Радянського Союзу. Також були спроби здобути результат в 90-і роки, коли команда грала у півфіналі Ліги чемпіонів під керівництвом легендарного Валерія Лобановського. Після цього ми мало чого досягли. Певним успіхом став півфінал Кубка УЄФА за Сьоміна, адже дістатися до цієї стадії будь-якого єврокубкового турніру – це успіх. Так, ми не пройшли «Шахтар», але ми поступилися команді, яка в результаті перемогла. Сьогодні створюється нова команда. Я не бачив особливої критики на адресу «Динамо», яке не пройшло «Аякс». Хоча, зізнатися, чекав на більше. Втім, якщо спокійно проаналізувати, прибравши емоції, скажіть, хто заважав Шевченку забити на перших хвилинах. Чи Ярмоленку, або Гусєву двічі. В Амстердамі, на мій погляд, команда продемонструвала свою найкращу гру, особливо в першому таймі. Якщо ми так будемо грати в Лізі Європи, такі футболісти БАТЕ, як Шитов, швидко змінять свою думку. Потрібно продемонструвати красивий футбол, а не важкі перемоги.
- Вам сподобалася група, до якої потрапив «Аякс» у Лізі чемпіонів?
- Ось побачите, вони не будуть хлопчиками для биття. «Реалу» доведеться з ними дуже важко, незважаючи на те, що не буде грати Суарес. Вчорашні ігри показали, що нікому не буде легко. Хіба що «Валенсія» виявилася на голову сильнішою за «Бурсаспор», і те, тому що в суперника було присутнім хвилювання, адже вони вперше грали на такому рівні. Більше я не бачив великої переваги однієї з команд. І «Шахтарю» доведеться сьогодні попрацювати. Знаю атмосферу матчів Ліги чемпіонів – там дуже рідко бувають прохідні ігри.
- Ви сьогодні особисто присутні на тренуванні, значить, воно особливо важливе?
- Я зазвичай присутній перед стартом в єврокубках. Воно важливе з тієї простої причини, що завтра ми відкриваємо свій черговий похід за європейським трофеєм. Успішним він буде, чи ні, ми зможемо оцінити поетапно – спочатку наприкінці осені, а потім, якщо пройдемо далі, навесні.
Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Ігор Суркіс: "Маємо грати на результат, показавши якісний футбол""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 22
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта