Робоча поїздка до «Новокраматорського машинобудівного заводу» : 736238 : Местные новости

Местные новости Донецк : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Донецк и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Робоча поїздка до «Новокраматорського машинобудівного заводу»

Робоча поїздка до «Новокраматорського машинобудівного заводу»

Вчора Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій КЛЮЄВ у рамках робочої поїздки в Донецьку область разом з головою Донецької облдержадміністрації Анатолієм БЛИЗНЮКОМ і головою обласної ради Андрієм ШИШАЦЬКИМ відвідали АТ «Новокраматорський машинобудівний завод».
На підприємстві гостей зустріли Краматорський міський голова Геннадій КОСТЮКОВ, президент АТ «НКМЗ» Георгій СКУДАРЬ, голова правління – генеральний директор АТ «НКМЗ» Геннадій СУКОВ та робітники.
Під час відвідування АТ «НКМЗ» Андрій КЛЮЄВ і Анатолій БЛИЗНЮК з іншими гостями в сталеплавильному цеху ознайомилися з новітніми технологіями виробництва якісної сталі.
У ковальсько-пресовому цеху №2 присутні оглянули унікальне пресове обладнання: прес, зусиллям 10000 т.с. (3000 т.с.), термічні печі, що працюють в автоматичному режимі з невеликим перепадом температур (±2°С) по всій довжині робочого простору, що дозволяє виконувати якісні режими термообробки для деталей з високою міцністю.
Після огляду ковальсько-пресового цеху № 2 Перший віце-прем'єр міністр України Андрій КЛЮЄВ у супроводі офіційних осіб перейшли в механічний цех № 3, де ознайомилися з номенклатурою, яка випускається цехом – валками різного призначення, що використовуються на верстатах холодної та гарячої прокатки, а також з технічним переозброєнням цеху (закордонними обробними центрами, верстатами зі ЧПУ).
А також присутнім продемонстрували унікальне металорізальне обладнання, яке дозволяє новокраматорцям зберігати конкурентоспроможність своєї продукції.
Далі делегація ознайомилася з технологічними можливостями виготовлення зубчастих передач, які застосовуються у вузлах, агрегатах і машинах прокатного, металургійного, ковальсько-пресового, шахтного обладнання. І ознайомилася з технологічними можливостями виробництва металургійного, гірничорудного й ковальсько-пресового встаткування.
На завершення Перший віце-прем'єр міністр України, керівники Донецької області й інші гості взяли участь в урочистому запуску кувального комплексу ковальсько-пресового цеху № 3.
Спілкуючись із представниками ЗМІ, Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій КЛЮЄВ поділився своїми емоціями від побаченого: «Я дуже вражений. Зараз ми побачили першу заготовку, яка пішла на ковальсько-пресовий цех. Це новий цех, вартістю 250 млн. грн. Усі ці гроші були вкладені під час кризи. Але керівництво підприємства згуртувало людей у цей важкий період і побудувало новий цех. А найбільше відчуваю гордість за те, що все це обладнання, яке знаходиться у цьому цеху, було придумано, спроектоване й виготовлене на «НКМЗ».
Також Андрій КЛЮЄВ акцентував увагу на тому, що всі процеси на підприємстві комп'ютеризовані. «Найбільша складність у тому, щоб навчити людей працювати на цих верстатах, проектувати обладнання. Адже треба, щоб людина хотіла навчатися», - відзначив Перший віце-прем'єр-міністр України.
Наприкінці свого виступу Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій КЛЮЄВ висловив подяку керівництву підприємства за те, що воно змогло втримати завод, реконструювати його і надалі продовжує розвивати: «Хочу побажати керівництву й колективу заводу працювати якнайкраще, мати більше замовлень і отримувати якнайбільше прибутків. Тому що машинобудівний комплекс це локомотив розвитку економіки».
Для довідки:
Сталеплавильний цех №1.
Введений в експлуатацію в 1932 році. Загальна площа цеху 26432 кв. м. У 2007 році Мартенівський цех перейменований у Сталеплавильний цех №1 у зв'язку зі зміною технології виплавки сталі. Оглядається комплекс дугової електросталеплавильноі печі (ДСП-50) ємністю 50 т. ДСП-50 реалізує нову технологію виплавки сталі, що дозволяє отримувати будь-яку її марку й забезпечить абсолютну повторюваність хімічного складу при кожній плавці. Ця технологія також дозволяє значно збільшити обсяги виробництва, виплавляти рідку сталь особливо високої якості, з малим вмістом шкідливих домішок, газів, неметалічних включень, виготовляти злитки масою 170 т. Також демонструється вакуумний пароінжекторний насос виготовлений і введений в експлуатацію в 1999 році. За допомогою пароінжекторного вакуумного насосу зменшується зміст водню у сталі.
Ковальсько-пресовий цех №2.
Введений в експлуатацію 20 грудня 1934 року. У цей час у цеху працюють гідравлічні преси потужністю 10000 тонн/сил і модернізований кувальний комплекс 3000 тонн/сил, який дозволяє кувати гребні вали довжиною до 24000 мм, бандажів до 4700 мм, опорні й робочі валки, ексцентрикові вали, плити, шпинделі, ротора, диски, важелі й інше. Цей комплекс спеціалізується на виготовленні кувань для робочих валків прокатних станів і деталей машин, що випускаються заводом.
Механічний цех №3.
Введений в експлуатацію у грудні 1934 року і є одним з основних цехів заводу. Виробнича діяльність цеху полягає у випуску продукції наступної номенклатури: валки холодного й гарячого прокату, шевронні валки, запчастини металургійного, ковальсько-пресового, дробильно-розмеленого, екскаваторного устаткування та ін. Демонструється робота обробного центру TOS KURIM і круглошлифовального верстату HERCULES.
Механічний цех №1.
Введений в експлуатацію 14 травня 1933 року. Це був самий великий на заводі механічний цех. Все найновіше й складне устаткування виготовлялося в першому цеху. Так у цеху була оброблена перша в історії Європи заготівля вагою більше 100 тонн – станина для ножиців слябінга. Механічний цех №1 виготовляє прокатне устаткування для металургійних комбінатів України, ближнього й далекого зарубіжжя, запчастини металургійного устаткування, освоєний випуск сегментів машини безперервного лиття заготівок.
Редукторний цех.
Введений в експлуатацію у грудня 1932 року.
Виробнича діяльність цеху полягає у виготовленні широкої і різноманітної гами зубчастих передач, які використовуються у вузлах, агрегатах і машинах прокатного, металургійного, ковальсько-пресового і гірничошахтного устаткування. В цеху експлуатується унікальне обладнання: піч газової цементації, яка дозволяє проводити хіміко-термічну обробку деталей, масою до 20 т. і глибиною цементаційного шару до 5 мм. та установка іонного азотування JONI 150/1200, що дозволяє азотувати деталі висотою до 4000 мм. і глибиною іонізації до 0,6 мм., а також сучасні обробні центри та зуборізне обладнання, яка забезпечує нарізання, шліфування зубчатих деталей підвищеної якості.
Механічний цех №5.
Введений в експлуатацію у вересні 1936 року.
Цех спеціалізується на обробці опорних і робочих валків, валів роторів, гребних і промислових валів, гідроциліндрів, штоків, плунжерів і т.д. Механічний цех №5 виготовляє унікальні опорні бандажовані валки.
Механічний цех №7.
Введений в експлуатацію 21.06.1948 на базі другої ділянки механічного цеху №5 як екскаваторний цех по виготовленню вузлів, механізмів, складанню екскаваторів і унікальних машин. У результаті модернізації, крім відновлення технічних можливостей устаткування, верстати були оснащені засобами керування фірми Simens, що дозволило скоротити цикли виготовлення продукції.
Механічний цех №8.
Складається з п'яти прольотів, на яких розташовуються дві ділянки механообробки й три складальних ділянки. Металообробний парк цеху складається з великих розточувальних верстатів зі шпинделем більше 200 мм, значна частина – верстати із числовим програмним керуванням й модернізоване устаткування.
На складальних ділянках виробляються унікальні машини, такі як преси різних конструкцій, молоти, кліті прокатних станів, екскаватори, великі млини, різні типи кранів, конвеєри, металургійне устаткування, гідротехніка, а також запасні частини до вище перерахованого устаткування.


Источник: Донецька обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Робоча поїздка до «Новокраматорського машинобудівного заводу»"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 2
Новых вестей вчера: 20

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июнь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Донецк



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта