Дмитро Колєсніков: «Для того, щоб отримати довідку, посвідчення чи оформити субсидію, людині не обов'язково йти в кабінет до чиновника» : 1116656 : Местные новости

Местные новости Днепропетровск : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Днепропетровск и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Дмитро Колєсніков: «Для того, щоб отримати довідку, посвідчення чи оформити субсидію, людині не обов'язково йти в кабінет до чиновника»

Дмитро Колєсніков: «Для того,  щоб отримати довідку,  посвідчення чи оформити субсидію,  людині не обов'язково йти в кабінет до чиновника»

Адміністративні та дозвільні центри, «Регіональний єдиний віртуальний офіс», а також змога навіть у найвіддаленіших селах отримати адмінпослуги за допомогою «Укрпошти» - все це є комплексною системою послуг влади для громадян, яка набуває все більшого масштабу на Дніпропетровщині.
Про це зазначив голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у своєму виступі на презентації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» в усіх відділеннях поштового зв'язку в Дніпропетровській області.
Дніпропетровщина першою в Україні запроваджує в усіх містах та районах регіону подібний проект. Презентація відбулась за участі Віце-прем’єр-міністра України Олександр Вілкула та генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Оксани Плотнікової.
«Один з основних принципів демократії - це розуміння того що, влада перебуває на службі у народу. Послуги, які надає влада, повинні бути і якісними і доступними, - сказав Дмитро Колєсніков. - Технології далеко йдуть вперед. І сьогодні для того, щоб отримати довідку або оформити дозвіл, не обов'язково йти в кабінет до чиновника».
Губернатор зазначив, що сьогодні влада створює єдиний простір в Інтернеті, коли людина може запросити послугу, не виходячи з дому (
www.e-services.dp.gov.ua
). Зручна і повна інформація для тих, у кого немає можливості користуватися Інтернетом, надається через сенсорні кіоски. Вони встановлені в усіх райдержадміністраціях та міськрадах. «Тепер такі ж кіоски будуть установлені в основних поштових відділеннях, - повідомив губернатор. - У 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосків, за допомогою яких можна звернутися до органів влади. Наразі в органах влади функціонують 56 таких кіоски. Таким чином, вже цього року їх кількість становитиме 91».
Також у Дніпропетровській області успішно працює мережа дозвільних, адміністративних центрів, впроваджені формати «єдиного вікна», розширюється мережа відділень Укрпошти, які беруть участь в проекті«Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».
Презентація, що відбулась в облдержадміністрації, дасть старт розширенню спільного проекту «Укрпошти» і Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Укрпошта стала надійним партнером і другом жителів не тільки нашого регіону, але й всієї країни. Тому проект адміністративні послуги через пошту - це ще одна можливість наблизити послуги влади до людей. Зробити їх зручними та доступними. Підсумки тієї роботи, яка була проведена в регіоні в 2012 році, показали, що цей проект необхідний людям. Тому було прийнято рішення - поширити цей досвід на всю територію Дніпропетровської області», - сказав Дмитро Колєсніков.
«Все це є комплексною системою послуг влади для громадян, яка все набуває все більшого масштабу на Дніпропетровщині», - наголосив Дмитро Колєсніков.
Така система суттєво скоротить навантаження і на органи влади, скоротить черги - адже тепер необов’язково особисто нести документи. «Таким чином, вся система починає працювати більш ефективно. Зручність і швидкість отримання необхідних документів дозволяє вийти на якісно новий рівень сервісу у сфері адміністративних послуг», - підкреслив Дмитро Колєсніков.
Губернатор зазначив, що під керівництвом Президента Віктора Януковича Україна і Дніпропетровський регіон взяли новий курс в роботі із зверненнями громадян, з бізнесом і в наданні послуг. Прийнято низку Закон про адміністративні послуги, Урядом розроблено ще низку законопроектів, які задають новий сучасний формат в роботі органів влади.
На Дніпропетровщині здійснюється масштабний процес дебюрократизації погоджувальних і дозвільних процедур для бізнесу та підприємців. Суттєво підвищено ефективність роботи зі зверненнями громадян. Дніпропетровщина активно розвиває систему електронного управління. Створено Регіональний віртуальний офіс електронних послуг (
www.e-services.dp.gov.ua
), Регіональний інформаційно-ресурсний центр «Відкрита влада», Регіональна мережа пунктів колективного доступу до публічної інформації, Контакт-центр «Гаряча лінія Дмитра Колєснікова», а також пілотний проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». В області діє система «Єдиного вікна», завдяки якій через єдину «точку входу» громадяни можуть отримувати необхідні адміністративні послуги за єдиними стандартами. Всього у Дніпропетровській області 35 таких центрів.
Довідка:
Півроку тому Дніпропетровщина першою розпочала реалізацію проекту«Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Шість поштових відділень Кривого Рогу, Марганцю та Царичанського району в рамках пілотного проекту розпочали надавати низку адміністративних послуг. За 5,5 місяців з початку впровадження проекту відділеннями прийнято та відправлено поштовими відправленнями 244 оформлених пакетів документів (станом на 01.04.2013). Найбільшим попитом серед населення користуються оформлення субсидій на відшкодування витрат на оплату комунальних послуг, придбання твердого та скрапленого газу – 57 та оформлення довідок про отримання доходів (пенсії) – 187.

Завдяки поширенню проекту на всю область, жителі регіону зможуть отримати адміністративні послуги через будь-яке з 658 поштових відділень «Укрпошти» на Дніпропетровщині. Важливо, що у рамках цього проекту за бажанням клієнта до нього додому може прийти листоноша та виконати всю процедуру відправлення та доставки з документами. Така послуга буде особливо зручною для мешканців віддалених населених районів та людей похилого віку.
Громадянин або суб’єкт господарювання зможе через будь-яке відділення поштового зв’язку Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошти»:
1) отримати всю необхідну інформацію та консультації стосовно адміністративних послуг;
2) відправити оформлений пакет документів, необхідних для отримання документу в рамках адміністративних послуг, поштовим відправленням на адресу служби «єдиного вікна». При чому лист буде направлятися обов’язково з оголошеною цінністю та описом вкладення. Таким же чином через пошту заявник зможе отримати необхідний документ.
Докладніше про послуги та документи, які потрібні для тримання адмінпослуг через «Укрпошту»:
http://www.e-services.dp.gov.ua/


Источник: Дніпропетровська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Дмитро Колєсніков: «Для того, щоб отримати довідку, посвідчення чи оформити субсидію, людині не обов'язково йти в кабінет до чиновника»"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 27
Новых вестей вчера: 17

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Август 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Днепропетровск



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта