Газета «Перемога» від 29.12.11р. № 99. Інтерв’ю з Т.П.ПІДБОРСЬКОЮ : 974580 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Газета «Перемога» від 29.12.11р. № 99. Інтерв’ю з Т.П.ПІДБОРСЬКОЮ

Ніч новорічна особлива, казковаі з очікуванням дарунків для дітей,роздумамипро дні прожиті, їхрезультати,планина майбутнє – у дорослих. Для братчан, жителів району рік2011-й бувніби йзвичайним, але не зовсім. Чимало сталося непересічних подій, добрих починань зародилося у районі, селах, оселях наших земляків..
Напередодні Новорічного святата Різдва Христового ми зустрілися з головою Братської районної державної адміністрації Тетяною Петрівною ПІДБОРСЬКОЮ і попросили її принагідно відповісти на декілька суттєвих питань, приурочених цимнеповторнимі так улюбленим у народі святам.
1. Тетяно Петрівно, всі земляки, природно, в очікуванні Вашої оцінки – як керівника району, пройденого шляху відрізком у рік 2011-й. Яким він був, наскільки сповнилисянаші сподівання на краще?
- Розпочинаючи рік новий, ми покладали надії, найперше, на віддачу нашої родючої землі, адже саме вонає джереломдостатку укожному домі. Щедрий видався урожай – 2011 року, і завдячуємо ми не тільки погодним умовам , а й досвіду наших аграріїв, їх відповідальності перед землею, використання новітніх технологій в обробітку землі. Сумлінна праця селян, їх віра в майбутнє своє і нашої держави дали можливість нам виконати заготівлю продовольчого зерна до регіонального ресурсу. Всі ми знаємо наскільки це важливо -продовольча безпека країни, забезпечення дешевим хлібом, особливо для соціально незахищенихкатегорій населення. Тому я дуже вдячна всім хліборобам нашого району за підтримку,розуміння і самовіддану працю. Адже ми працюємо для свого добробуту, добробуту держави. Тож бажаю їм щедрих врожаїв і в новому році, достатку та нових досягнень.
2. Освіта, літній відпочинок, харчування, дитячі дошкільні заклади.
- В галузі освітизроблено чимало. Тим більше , що 2011 рік відповідно до Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні», оголошено Роком освіти та інформаційного суспільства. У Братському районі надання дітям освітніх послуг забезпечують 17 дошкільних та 21 загальноосвітніх заклади. Великим досягненням вважаю те, що дошкільні навчальні заклади в нашому районі працюють круглий рік. Для їх повноцінної роботи виділяються значні кошти. Після ремонту почав функціонувати Миролюбівський ДНЗ (на ремонт виділено 100 тис.грн. з районного бюджету). В кінці грудня відбудеться відкриття Соколівського дитячого садка, на черзі – у 2012 році - Костуватський дитячий садок. В загальноосвітніх закладах району було здійснено ряд ремонтів за бюджетні кошти та субвенції: заміна віконних блоків, ремонт систем опалення, ремонт даху в ряді шкіл району, придбання шкільних автобусів. 22 грудня новий комп’ютерний клас отримала Братська ЗОШ І- ІІІст., на який було виділено бюджетні кошти. На початку січня 2012 року відбудеться вручення нового шкільного автобуса гімназії селища Братське.Як в дошкільних так і в загальноосвітніх закладах району діти забезпечені якісним харчуванням. У всіх школах працюють табори відпочинку з денним перебуванням дітей. Влітку функціонує «Лісова казка», де відпочивають діти не тільки з нашого району а й з м. Южноукраїнська, м. Вознесеньська, м.Первомайська.Хочу висловити подяку всім освітянам за самовіддану працю, розуміння, підтримку. Саме завдяки співпраці з ними нам вдалося зберегти мережу шкіл району.
3. Успіхи у медицині, ремонт відділень, придбання новітнього обладнання, спонсори, відзначення на обласному рівні районноїмедицини, акредитація ЦРЛ.
- Як уже говорилось раніше на сторінках нашої газети наша держава дбає про здорову націю, тому на цю галузь виділяються значні кошти з державного бюджету на фінансування різних програм охорони здоров’я , а також і з місцевих бюджетів. В травні було завершено ремонт і оновлено операційний блок, інфекційне відділення центральної районної лікарні. Пологове відділення в нашій районній лікарні за своєю оснащеністю і комфортом не поступається місцем європейським стандартам. Хочу висловити вдячність меценатам і спонсорам, які надають особисту фінансову підтримку для закладів охорони здоров’я в районі. Напередодні Нового рокуобласним депутатом від Партії регіонів О.М. Мезніком районній лікарні буде вручено кисневий концентратор, який є дуже необхідним для лікування хворих. Також хочу висловити подяку обласному депутату О.О.Казаріну за підтримку сільської медицини. Завдяки його підтримці в Новомар’ївській сільській раді ми маємо сучасну сільську амбулаторію, яка обслуговує 3071 людину. Щира подяка і шана головному лікарю ЦРЛ О. А. Васильченко та всьому медперсоналу, які дбають про наше здоров’я і надають кваліфіковану допомогу в будь який час доби.
4. Культура, народознавство, традиції, районний фестиваль «Розквітає під сонцем щасливо моя Україна».
-Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, вчить нас бути неповторними і не схожими на інших. Яскравим прикладом цього став районний фестиваль «Розквітає під сонцем щасливо моя Україна». Мета фестивалю досягнута – відкрито нові імена виконавців, поряд із клубними закладами, які мають найкращу матеріальну базупоказали себе і інші. Саме завдяки фестивалю нам вдалося відкрити нові таланти, показати самобутній національний колорит жителів району, а це вселяє віру в людей, в те, що село буде жити. Та не тільки оптимізм працівників культури та тих кому не байдужа наша культурна спадщина надихає на бажання дарувати людям радість піснями, танцями гарною музикою, а й підтримка держави.Це підключення до системи інтернет бібліотечної мережіта встановлення пластикових віконних блоків в районній бібліотеці та ДШМ, оновлення костюмів ансамблів «Гармонія», «Берегиня», встановлення теплових завіс та приладів обліку в сільських бібліотеках. Зараз проводиться довгоочікуваний всіма жителями району капітальний ремонт районного Будинку культури, стадіону «Юність», ремонт кінотеатру «Дружба». Як бачимо ставлення до галузі, працівників культурице індикатор нашого благополуччя. Тож нехай процвітає наша творча Братщина, а працівникам культури бажаю творчих успіхів, нових перемог і злетів.
5. Відзначення 20-річчя незалежності України, єднання, злагода, демонстрація талантів та досягнень.
-Традиційним стало відзначати День Незалежності України в парку Живковича, який є перлиною ландшафтно - природного мистецтванашого селища. Це свято єднання і ще один показник того, що Братська земля багата талановитими та вмілими людьми. Кожна сільська громада, представляючи свої досягнення по особливому унікальна, має свої неповторні традиції, які передаються з покоління в покоління. Такі свята завжди радують адже ми відкриваємо для себе нові таланти, нових працьовитих щедрих людей, які вміють працювати на цій землі, примножують народне надбання, свято бережуть традиції і ще раз підтверджують, що Україна як держава відбулася.
6. Духовність, реставрація православного храму у Братському,спорудження та встановлення образу святого Миколая в Братському напередодніНоворічного свята.
- Важливим фактором успіху є духовне багатство людини. І дуже відрадно те, що в нашому краї є люди які опікуються цим питанням. Завдяки клопотанням настоятеля Свято – Миколаївської православної церкви Гарбовського О.М. було проведено реставрацію храму в Братському. Напередодні Дня Св. Миколая в селищі, завдяки благодійній допомозі голови районної асоціації фермерів С.О. Слюсаренко, голови спілки підприємців району Б.А. Спінчевського та підприємця В.М. Сторожука, при безпосередній участі отця Олега відбулося встановлення образу Св. Миколая. Ця подія має велике значення длярозвитку засад духовності, впровадження загальнолюдських цінностей, за що я висловлюю глибоку вдячність цим людям за підтримкутаких важливих починань в районні.
7. Водночас – рікзабудови, виділення значних коштів із державного бюджету, їхосвоєння. Вперше за роки незалежностіУкраїнитакі масштаби, конкретні дії, а це - програмаПР і Президента України «Україна для людей».
- 2011 рік дійсно був досить масштабним в плані будівництва. Було відремонтовано і реконструйовано шляхові сполучення між населеними пунктами. Завершено ремонт вул. Вороніна (1056,151 грн.) в селищі Братське, вул. Бенардоса, Волкова, Тобілевича, Космонавтів. В жовтні відбувся пуск газопроводу в с. Михайлівка. Замінено віконні блоки повністю в гімназії – це 273206,21 грн. Як я вже зазначала зроблено капітальний ремонт інфекційного відділення, а це 299,690грн. Зараз завершується поточний ремонт кінотеатру «Дружба» на який виділено98, 996,0 грн. коштів. Проводиться реконструкція стадіону «Юність» кошторис робіт та затрачених матеріалів якого становить 204, 825,0 грн. І я думаю, що кожен житель Братського помітив, що зроблено уже по реконструкції районного Будинку культури, який ми плануємо успішно відкрити на День Незалежності України. Це я назвала тільки ті об’єкти, які знаходяться на території нашого селища. Наші сільські громади теж оновлюються на очах. Ремонтуються школи, вулиці, дитячі садки. І все це за рахунок коштів держави та субвенцій так як наш район дотаційний. Тому я думаю, що кожен житель району впевнився в тому що нинішня влада, Президент України з повною відповідальністю виконують свої обіцянки та втілюють в життя програму партії «Україна для людей».
8.Ваші побажання землякам напередодні Нового року, деякі,можливо, таємницірозкрити щодо планівта реальних перспектив.
- На сам кінець хочу привітати всіх жителів району з наступаючим Новим роком і зазначити, що всі починання, в частині ремонтів та реконструкції об’єктів соціально-культурної сфери, започатковані у 2011 році будуть продовжені і в наступному, буде продовжена спільна робота влади, підприємств усіх форм власності, бізнесу на вирішення нагальних проблем жителів нашого району. Хочу побажати всім нам віри, терпіння, міцного здоров’я, звитяги і успіхів, достатку та добробуту уродинах. Нехай новий рік здійснить усі ваші задуми і бажання!


Источник: Миколаївська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Газета «Перемога» від 29.12.11р. № 99. Інтерв’ю з Т.П.ПІДБОРСЬКОЮ"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 18
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта