Iнформацiя про роботу постiйних комiсiй Миколаївської мiської ради за 3 квартал 2011 року : 927663 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Iнформацiя про роботу постiйних комiсiй Миколаївської мiської ради за 3 квартал 2011 року

Iнформацiя  про роботу постiйних комiсiй  Миколаївської мiської ради  за 3 квартал 2011 року

Робота постiйних комiсiй Миколаївської мiської ради у III кварталі 2011 року
З питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності (голова комісії Гранатуров Ю.І.)
Проведено 3 засідання, розглянуто 44 питання, 2 звернення юридичних осіб.
Згідно з планом роботи на засіданнях комісії розглянуто питання щодо внесення змін до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин м.Миколаєва», про вдосконалення порядку роботи депутатів міської ради із засобами масової інформації, проекти рішень чергових сесій міської ради.
З питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (голова комісії Бернацький О.В.)
Проведено 4 засідання комісії, розглянуто 86 питань, 13 звернень юридичних, 6 – фізичних осіб.
Згідно з планом роботи комісії на засіданнях розглянуто питання: «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.10 №215 «Про міський бюджет м.Миколаєва на 2011 р.». Члени комісії зосереджували увагу на використанні та розподілі бюджетних коштів на першочергові потреби громади міста, зокрема на капітальний ремонт покрівель житлового фонду, робіт, пов’язаних з ремонтом автомобільних доріг, перерозподілі коштів міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища на затвердження проектів землеустрою щодо встановлення меж рекреаційних зон. З ініціативи комісії департаменту фінансів надана рекомендація щодо внесення змін до бюджету міста 2011 р. в частині перерозподілу коштів, передбачених КП «Миколаївелектротранс» на закупівлю трамваю та вирішення питання погашення заборгованості із заробітної плати. Заслухана інформація управління з питань культури та охорони культурної спадщини щодо використання коштів на ремонт аварійної покрівлі дитячого ігрового містечка «Казка». Про ситуацію із вивезенням ТПВ проінформував керівник КП «Миколаївкомунтранс». З ініціативи комісії позитивно вирішено питання щодо зниження процентної ставки за кредитним договором між АТ «Ерсте Банк» та КП «ЕЛУ автодоріг» з 19% до 17%. Заслухана інформація заступника міського голови – директора департаменту фінансів Бондаренко В.І. щодо виконання бюджету міста за 1 півріччя 2011 р., використання коштів резервного фонду за 1 півріччя 2011 р., управління економіки та інвестицій щодо виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва за 1 півріччя 2011 р.
З питань управління комунальною власністю міста (голова комісії Баєв А.О.)Проведено 10 засідань комісії, розглянуто 248 питань, 113 звернень юридичних та 60 – фізичних осіб.
Згідно з планом роботи на засіданнях комісії розглянуто такі питання: «Про хід виконання Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», «Про хід виконання рішення міської ради №528 від 21.04.11 «Про затвердження Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади». В ході розгляду питань членами комісії надані рекомендації щодо використання коштів на обслуговування, капітальний ремонт та експертизу ліфтів, проведено засідання робочої групи щодо подальшої діяльності КП «Міське ринкове господарство», КЖЕП Центрального району рекомендовано надати конкретні пропозиції щодо подальшого розвитку підприємства та ефективного використання комунального майна, проведено засідання робочої групи з питання затвердження Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста. Члени комісії заслухали інформації керівників ЖКП «Бриз», КП «Обрій» про стан фінансово-господарської діяльності, начальник управління Держгірпромнагляду у Миколаївській області Єропунов М.Л. проінформував комісію про стан утримання ліфтового господарства в місті.
З питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (голова комісії Буров В.О.)
Проведено 8 засідань комісії, розглянуто 70 питань, 27 звернень юридичних та 24 – фізичних осіб.
Відповідно до плану роботи на комісії розглянуто питання: про підготовку до осінньо-зимового періоду 2011-2012 рр., ремонт покрівель житлового фонду, вивезення ТПВ в Центральному районі міста, капітальний ремонт будинків, у яких створено ОСББ. Ретельно розглядалося питання щодо перспектив роботи СКП «Гуртожиток». Після вивчення питань було надано рекомендації щодо капітального ремонту покрівель, будівництва каналізаційного колектору по вул.6-а Воєнна та Акіма, вул.Урицького до міського кладовища.
З питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (голова комісії Дробот В.В.)Проведено 9 засідань комісії, розглянуто 2202 питання, 512 звернень фізичних та 1650 – юридичних осіб.
Згідно з планом роботи на засіданні комісії розглянуто питання щодо затвердження проектів землеустрою щодо організації та встановлення меж скверів міста, заслухано інформацію про підготовку рішення міської ради про затвердження нормативної грошової оцінки земель міста. Членами комісії після вивчення було надано рекомендації щодо визначення відповідальних за демонтаж незаконно встановлених кіосків та павільйонів. Заслухана інформація «Про розміщення тимчасових споруд на магістральних вулицях міста».
З питань промисловості, транспорту та зв’язку (голова комісії Буркун В.В.)
Проведено 4 засідання комісії, розглянуто 91 питання, 31 звернення юридичних та 4 - фізичних осіб.
Згідно з планом роботи члени комісії вивчили та надали рекомендації з наступних питань: «Про затвердження схеми розміщення сміттєзбірних контейнерів у м. Миколаєві», «Про стан каналізаційних колодязів та зливової каналізації», «Про стан зупинок громадського транспорту».
З питань освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту (голова комісії Будак В.Д.)
Проведено 4 засідання комісії, розглянуто 68 питань, 6 звернень юридичних та 1 – фізичних осіб.
Згідно з планом роботи на засіданнях комісії ретельно розглядалися проблемні питання, пов’язані з підготовкою навчальних закладів міста до нового навчального року 2011-2012 рр., роботою шкіл нового типу. Члени комісії надали рекомендації стосовно надання згоди на приватизацію кімнат мешканцями малосімейного гуртожитку для вчителів по пр.Миру, 8, про використання приміщення колишньої ЗОШ № 19 по вул. 2-а Воєнна, 22.
З питань охорони здоров’я, материнства, дитинства (голова комісії Волохов Є.П.)
Проведено 3 засідання комісії, розглянуто 47 питань, 2 звернення юридичних, 2 – фізичних осіб.
За зазначений період члени комісії розглядали питання, пов’язані з підведенням підсумків щодо стану справ з оздоровлення дітей у літній період, ходом виконання розпорядження міського голови стосовно заходів боротьби з карантинними рослинами. Надано рекомендації по створенню сімейної амбулаторії для мешканців мкр Ялти в будівлі КП «Миколаївкомунтранс».
З питань праці та соціального захисту населення (голова комісії Бекало М.С.)
Проведено 5 засідань комісії (в тому числі 2 виїзних – до міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів, до міського центру реабілітації дітей-інвалідів), розглянуто 68 питань, 29 звернень юридичних та 39 – фізичних осіб. Членами комісії ретельно вивчено такі питання: «Про хід виконання законодавства України щодо соціального захисту людей похилого віку», «Про заходи щодо проведення у місті Дня ветеранів та участі у проведенні Всеукраїнської акції «Милосердя», «Про хід виконання міської Комплексної програми «Соціальний захист» на 2007-2011 роки». Заслухана інформація директора департаменту праці та соціального захисту населення «Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах міста». Підготовлено та надано рекомендації департаменту фінансів щодо сприяння у вирішенні питання виділення додаткових коштів з бюджету міста на утримання притулку для громадян похилого віку та інвалідів.
З питань розвитку підприємництва, інвестицій, торгівлі, побутового обслуговування та захисту прав споживачів (голова комісії Женжеруха О.Ж. )Проведено 5 засідань комісії, розглянуто 45 питань, 7 звернень фізичних та 12 – юридичних осіб.
Відповідно до положення про постійну комісію члени комісії вивчали питання, пов’язані із переведенням житлових приміщень у нежитлові для розміщення об’єктів підприємницької діяльності. Після розгляду планових питань надано рекомендації щодо законності роботи магазину, розташованого по вул.Декабристів, 16, поновлення роботи ринку на території 70 мкр (вул.Колодязна), колективного звернення підприємців ринку «Клаксон», захисту їх прав та інтересів та врегулювання існуючої конфліктної ситуації, ліквідації місця стихійної торгівлі, розташованого на розі вул.Дзержинського та Колодязної.
З питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (голова комісії Крісенко О.В.)
Проведено 8 засідань комісії, розглянуто 81 питання, 5 звернень фізичних та 11 – юридичних осіб.
За зазначений період комісія ретельно продовжувала вивчати проблеми, пов’язані із розміщенням об’єктів підприємницької діяльності в зелених зонах, рекреаційних зонах, прибережних смугах, водоохоронних зонах. Продовжувала роботу робоча група щодо внесення змін до діючої «Концепції екологічного розвитку м.Миколаєва в 21 столітті», вивчала питання, пов’язані з виконанням рішення міської ради по програмі «Питна вода», підготовкою проекту рішення міської ради щодо встановлення водоохоронних зон. Комісія ініціювала винесення на сесію міської ради питань щодо комплексного вирішення питань по парку «Молодіжний», про внесення змін до рішення міської ради по Програмі ліквідації наслідків підтоплення території міста.
Прес-служба міської ради.


Источник: Вечерний Николаев | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Iнформацiя про роботу постiйних комiсiй Миколаївської мiської ради за 3 квартал 2011 року"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта