Газета Голос Казанківщини №39(9456) від14.05.2011. Зберегти позитивну тенденцію : 885542 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Газета "Голос Казанківщини" №39(9456) від14.05.2011. Зберегти позитивну тенденцію

11 травня відбулося засідання колегії Казанківської райдержадміністрації, на якому передбачалося розглянути понад десяти питань.
Про стан та тенденції соціально-економічного розвитку Казанків­ського району за січень-квітень 2011 року доповіла начальник управ­ління економіки Л. П. Тимощук. За статистичними даними, загальний обсяг виробництва промислової продукції по району за 1 квартал 2011 року склав 699,7 тис. грн., що на 11% більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Виступаюча торкнулася проблем агропромислового комплексу, бюджетної, соціальної політики, споживчого ринку, будівельної діяльності, стану сплати за енергоносії та газифікації. В результаті обговорення першого питання були надані відповідні протокольні доручення, які стосувались забезпечення стовідсоткової сплати за використані енергоносії, з боку управління агропромислового розвитку – сприяння нарощуванню поголів’я худоби; вжиття заходів відділенням МДПІ щодо збільшення надходжень до зведеного бюджету та скорочення податкового боргу; УПСЗН та РЦЗ активізувати роботу з погашення боргу по зарплаті, легалізації зайнятості, створення нових робочих місць тощо.
Щоб був достойний результат, треба наполегливо працювати. Про це заявив голова райдержадміністрації В.В. Скрипник, а також підкреслив – щоб зберегти тенденцію до покращення показників соціально-економічного розвитку, потрібні системність і послідовність.
Про підсумки виконання місцевих бюджетів району за 4 місяці повідомила начальник фінансового управління Л. Л. Ковалюк. Отже, за звітний період надходження податків і зборів до дохідної частини загального фонду місцевих бюджетів склали 4452,9 тис. грн., що забезпечило виконання плану на 131,5% та на 35,4% – виконання річного плану при нормі 33%. За рейтинговими показниками наш район посів 2-е місце в області по виконанню планових показників річного плану та плану звітного періоду і 3-е місце по приросту до показника аналогічного періоду минулого року. З метою виконання дохідної частини бюджетів була проведена відповідна робота: детальний аналіз показників виконання зведеного та районного бюджетів, здійснювались перевірки СПД щодо належного оформлення трудових відносин з на­йманими працівниками, зокрема, перевірено 60 СПД, виявлено 36 порушень, 29 працівників офіційно оформлено, в результаті збільшились надходження до бюджету на 26,4 тис.грн.; проводились засідання конкурсної комісії по наданню в оренду земельних ділянок. Вищезазначені заходи дали позитивний результат. А саме – до бюджету додатково мобілізовано 348 тис. грн. Головний фінансист району за­значила, що, незважаючи на досить успішний хід виконання бюджету, слід не розслаблятись, а навпаки – переглянути планові завдання і постійно вести роботу щодо максимального використання незадіяних джерел для поповнення бюджетів.
Начальник Казанківського відділення Новобузької МДПІ В. В. Мироненко виступила з питання про декларування доходів фізичних осіб (одноосібників) в 2010 році та заходи, що вживаються для повноти податкових надходжень в 2011 році. За період з початку року надано 1802 декларації, з них 1715 – одноосібниками. Ними задекларовано 3435,4 тис.грн. доходу, податку з доходів – 515,31 тис.грн., до бюджету надійшло 448 тис.грн. У порівнянні з минулорічною кампанією декларування дохід збільшився на 1583,3 тис.грн.( на 85,4%). З метою орга­нізації спільних заходів державної податкової служби з органами державної влади та місцевого самоврядування щодо залучення наявних резервів наповнення бюджетів, Казанківське відділення МДПІ направило до селищної, сільських рад запити щодо надання ними інформації про використання земельних ділянок.
Про проведення підсумків роботи з благоустрою населених пунктів району доповідали перший заступник голови райдержадміністраціїВ. В. Коніщук, заступники голови РДА С. Ю. Красніков, В. М. Вінівітін та заступник голови районної ради В. Г. Притуленко. Доповідачі надали інформацію, отриману під час об’їзду територій району. Було відзначено, що всі територіальні громади включилися в акцію по наведенню належного санітарного стану. Одні краще впоралися, інші дещо недопрацювали, але загальне враження позитивне. Як найкращу громаду, можна відзначити Троїцько-Сафонівську сільську раду, до якої немає жодних зауважень – успішно виконані всі вимоги, за якими оці­нювався санітарний стан територій.
В. В. Скрипник зауважив, що важливо не тільки навести належний санітарний стан, а й постійно його утримувати, систематично продовжуватирозпочаті навесні роботи протягом року.
Заступник голови РДА С. Ю. Красніков звітував про підсумки опалювального періоду 2010-2011 років та завдання на міжопалювальний період 2011 року. Завершився опалювальний сезон без значних ускладнень. Якщо і виникали деякі проблеми, що в основному стосувались функціонування опалювальних приладів, оперативно вживались необхідні заходи, що сприяло запобіганню аварійних ситуацій. В результаті розгляду порушеного питання були надані доручення основним розпорядникам коштів бюджетних установ надати районному штабу плани заходів з підготовки об’єктів до роботи в опалювальному сезоні 2011-2012 років.
Про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом та питання збільшення доходів за рахунок легалізації заробітної плати поінформував начальник управління Пенсійного фонду М. Я. Королюк. Загальна сума заборгованості по пенсійних внесках з початку року зменшилась на 62,9 тис.грн. З метою погашення заборгованості в ДВС направлено на виконання 92 вимоги на суму 167,1 тис.грн.; застосовано фінансових санкційта пені на суму 20,3 тис.грн.; накладено 11 адміністративних штрафів на посадових осіб на суму 6670 грн.Тимчасовий план надходжень за 4 місяці виконаний на 94,8%. З метою збільшення доходів за рахунок легалізації робочих місць проведено 30 рейдів, перевірено 60 СПД, в результаті виявлених порушень легалізовано заробітну плату і відповідно збільшено надходження до Пенсійного фонду.
В результаті обговорення наступного питання – про стан виконання Закону України «Про металобрухт», з якого виступив майор міліції О. О. Давидлв, колегія вирішила рекомендувати Казанківському РВ УМВС активізувати роботу по виявленню незаконних пунктів прийому чорного та кольорового металобрухту.
Начальник Казанківського РВ ГУМНС Г. В. Кушнір висвітлив питання «Про стан створення підрозділів місцевої пожежної охорони в Казанківському районі». Було запропоновано створити пожежний підрозділ на території Троїцько-Сафонівської сільської ради, визначити штат та розробити кошторис на утримання пожежної команди.
Про стан виконавської дисципліни при виконанні Законів України, актів та доручень Президента України, КМУ, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень ОДА і РДА за січень-квітень 2011 року повідомив голова РДА В. В. Скрипник. Віннаголосив на недопущенні порушення термінів контролю за виконанням вищеза­значених актів та доручень та необхідності включення в плани роботи сектору контролю апарату РДА на 2011 рік надання методичної допомоги в цьому питанні структурним підрозділам РДА, керівникам орга­нізацій та установ, селищній, сільським радам.
На колегії були розглянуті й інші різні питання, прийняті відповідні рекомендації та надані доручення.


Источник: Миколаївська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Газета "Голос Казанківщини" №39(9456) від14.05.2011. Зберегти позитивну тенденцію"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 6
Новых вестей вчера: 17

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта