Газета „Маяк” № 30 від 31 липня 2010 року.Із сесії районної ради : 772431 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Газета „Маяк” № 30 від 31 липня 2010 року.Із сесії районної ради

23 липня 2010 року відбулась двадцять дев’ята сесія Миколаївської районної ради п’ятого скликання, на якій депутати розглянули чимало важливих та злободенних питань. Вів пленарне засідання голова районної ради С. М. Григор’єв. В роботі сесії прийняли участь 32 депутати районної ради, голова райдержадміністрації Ю. В. Серебряков, керівники ряду районних організацій та служб, селищний та сільські голови. На сесію були запрошені депутати обласної ради від Миколаївського району.
Першим на порядку денному було розглянуто питання «Про внесення змін і доповнень до Програми «Питна вода Миколаївського району на період до 2020 року» - з інформацією виступив заступник голови райдержадміністрації О. В. Голян. У прийнятому рішенні зокрема, передбачається у 2010 році провести реконструкцію або капітальний ремонт систем водопостачання в 16 селах району з встановленням системи автоматичного керування свердловинами на основі частотно-регулюючого електроприводу. А саме в селах Улянівка, Кірове, Старобогданівка, Шостакове, Безводне, Жовтневе, Комсомольське, Маловарварівка, Новобогданівка, Ковалівка, Весняне, Куйбишевське відділення Веснянської сільради, Степове, Крива Балка, Петрівка, Кринички.
З питання внесення необхідних змін та доповнень до деяких районних Програм, необхідність яких викликана самим життям, доповідала перший заступник голови райдержадміністрації Т. І. Ілларіонова. Так, внесено доповнення до Програми розвитку культури на 2008-2010 роки - нинішнього року буде встановлено пам’ятний знак для вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів учасників бойових дій на території інших держав на території Степівської сільської ради (про це розповідалось в газеті «Маяк» № 27 від 10.07.2010 р.) та проведено благоустрій прилеглої до пам’ятного знаку території. Внесено доповнення до районної Комплексної програми «Здоров’я нації» Так, у 2010 році будуть придбані за рахунок коштів районного бюджету та інших джерел, апаратура і обладнання для центральної районної лікарні та деяких дільничних лікарень, що дозволить підвищити рівень медичного обслуговування громадян.
За підсумками обговорення доповіді начальника районного управління праці та соціального захисту населення А. В. Чарушникова, прийнято рішення про внесення змін та доповнень до районної Комплексної програми «Турбота» на 2007-2010 роки - встановлено щомісячну стипендію в розмірі 100 грн. особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років; визначена вартість ритуальних послуг у розмірі 300 грн. для виплати допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 99.
Про хід виконання Програми реконструкції та відновлення будівель дошкільних навчальних закладів району на 2007-2010 роки, а також про внесення змін та доповнень до цього документа, інформував депутатів заступник голови райдержадміністрації О. В. Голян. Зазначалось, що станом на 1 червня 2010 року заходи, заплановані Програмою, в основному виконані. Так, переведено на цілорічний режим роботи Зеленогайський, Криничанський, Трихатський дитсадки; закінчено реконструкцію та відновлено роботу Зеленоярського дошкільного навчального закладу; проводиться капітальний ремонт Кіровського; обладнано системою електроопалення перший поверх будівлі Комсомольського; протягом останніх років проведено реконструкцію системи опалення Ольшанського; триває капітальний ремонт Улянівського; капітально відремонтовані приміщення Кир’яківського; проведено заміну вікон у Веснянському; виготовлено проектно-кошторисну документацію для Шостаківського дитсадка. Разом із тим, ще залишаються проблеми щодо ремонту Шуринського та Шостаківського, переведення на цілорічний режим роботи Кривобалківського та завершення капітального ремонту Новобогданівського дошкільних навчальних закладів. Програмою реконструкції та відновлення будівель дошкільних навчальних закладів району на 2010 рік заплановано завершити капітальний ремонт Кіровського, Улянівського та Новобогданівського ДНЗ, а також передбачається мобілізувати зусилля на проведення ремонтних робіт по іншим дошкільним навчальним закладам району.
Депутати розглянули і внесли зміни та доповнення до Програми соціально-економічного розвитку району на 2009-2011 роки. Так серед пріоритетів Програми у частині розбудови та модернізації інфраструктури в сільській місцевості визначено підтримання в належному стані та проведення капітального ремонту доріг комунальної власності, зокрема у 2010 році дороги по вул. Шляхова в селі Андріївка. З метою забезпечення виконання районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про місцеві державні адміністрації» передбачено фінансування витрат районної державної адміністрації на реалізацію заходів, пов’язаних із виконанням делегованих районною радою повноважень, на 2010 рік, у сумі 140 тис. грн. З інформацією по цьому питанню виступив заступник голови райдержадміністрації О. В. Голян.
Жваво, зацікавлено та виважено обговорювали депутати районної ради питання «Про внесення змін до районного бюджету Миколаївського району на 2010 рік» - з доповіддю виступив начальник фінансового управління райдержадміністрації В. І. Свічинський. Прийнято рішення щодо збільшення доходної та видаткової частин районного бюджету за рахунок коштів субвенцій з обласного, селищного та сільських бюджетів. За їх рахунок збільшено фінансування на медицину, культуру та заходи із позашкільної роботи з дітьми.
За рахунок перерозподілу коштів головних розпорядників бюджету, в межах затверджених асигнувань, збільшені видатки по галузі освіти, з них на суму 30 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції котельні Нечаянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, 160 тис. грн. на проведення капітального ремонту м’якої покрівлі Петрівської школи та 260 тис. грн. на придбання шкільного автобусу для Комсомольської школи.
Збільшені видатки загального фонду районного бюджету по головним розпорядникам коштів за рахунок вільного залишку коштів районного бюджету станом на 1 січня 2010 року на загальну суму 1,426 млн. грн. Основна частина цих коштів (майже 530 тис. грн.) спрямована на надання допомоги сільським бюджетам для реконструкції мереж водопостачання, із застосуванням систем частотного регулювання електроприводу, в селах Улянівка (30 тис. грн.), Кірове (26 тис. грн.), Старобогданівка (20 тис. грн.), Шостакове (25 тис. грн.), Безводне (32 тис. грн.), Жовтневе (35 тис. грн.), Комсомольське (15 тис. грн.), Маловарварівка (20 тис. грн.), Новобогданівка (25 тис. грн.), Ковалівка (40 тис. грн.). Окрім цього, профінансовано з районного бюджету завершення робіт по реконструкції дошкільних навчальних закладів в селах Кірове (120 тис. грн.) та Новобогданівці (80 тис. грн.), придбання електрокардіографу для Радсадівської дільничної лікарні (3 тис. грн.), проведення капітального ремонту дороги з виправленням профілю покриття вул. Шляхова в с. Андріївка (50 тис. грн.). Відділу освіти райдержадміністрації передбачені видатки для придбання та встановлення євро вікон в класних кімнатах Комсомольської школи (17 вікон, 37 тис. грн.) та Криничанській (14 вікон, 25 тис. грн.), на улаштування пришкільного двору Шуринської школи (19,840 тис. грн.). Виділені кошти на придбання медичного обладнання та виплату заробітної плати працівникам центральної районної лікарні, на проведення медичного огляду працівників загальноосвітніх навчальних закладів району (43,268 тис. грн.), на встановлення пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам в с. Степове (35 тис. грн.), районній державній адміністрації на виконання делегованих районною радою повноважень (140 тис. грн.), управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації збільшені видатки на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам територіального центру (376,440 тис. грн.) та на придбання душової кабінки (3 тис. грн.) для підопічних Ольшанського стаціонарного відділення.
На сесії також були прийняті рішення щодо звіту голови постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку та ЖКГ, ходу виконання Програми збереження архівних фондів на 2004-2010 роки, Програми розвитку земельних відносин у Миколаївському районі на 2007-2010 роки, Програми підтримки районної газети «Маяк», районної цільової програми «Цукровий діабет» та інші.
Відповідними рішеннями було затверджено технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки: площею 20 га до технічної документації із землеустрою, щодо складання документів, що посвідчують право оренди ТОВ «Удача» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель постійного користування ТОВ «Удача» в межах території Криничанської сільської ради (загальна нормативна грошова оцінка 148,927 тис. грн. 88 коп.); площею 10,0 га, що надається в оренду ФГ «КОС» для розширення селянського (фермерського) господарства в межах території Улянівської сільської ради (загальна нормативна грошова оцінка 126,955 тис. грн. 08 коп.); загальною площею 0,1036 га ЗАТ «Київстар ДЖ.ЕС.ЕМ» для обслуговування базової станції в межах території Нечаянської сільської ради (нормативна грошова оцінка 34,056 тис. грн. 48 коп.); площею 7,9597 га ТОВ СП «Нібулон» для будівництва та обслуговування об’єктів транспортної інфраструктури для обробки зернових вантажів (перевантажувальний термінал) в межах території Шостаківської сільської ради (на період будівництва - 766,399 тис. грн.; на період експлуатації - 1532,799 тис. грн.). Із інформацією виступив заступник голови райдержадміністрації В. В. Ткаченко.
На сесії районної ради, серед інших, були прийняті рішення про делегування повноважень Миколаївської районної ради Миколаївській райдержадміністрації; про передачу нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Миколаїв, вул. Очаківська, 142, з балансу районної ради на баланс райдержадміністрації; про безоплатну передачу окремих об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району у комунальну власність територіальної громади Ольшанської селищної ради; внесено зміни до складу президії районної ради; достроково (за власним бажанням) припинено повноваження депутата районної ради В. В. Гончарова; затверджено план роботи районної ради на друге півріччя 2010 року; внесено зміни до складу робочої групи з визначення кандидатур на присвоєння звання «Людина року Миколаївщини». По цим питанням інформував голова районної ради С. М. Григор’єв.


Источник: Миколаївська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Газета „Маяк” № 30 від 31 липня 2010 року.Із сесії районної ради"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 22
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта