До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСОР з Республіки Афганістан : 476848 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСОР з Республіки Афганістан

В області пройшли заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан
15 лютого в загальноосвітній школі №1 м.Южноукраїнська розпочалися урочистості з нагоди 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан, на яких були присутні міський голова В.Кичак, голова Южноукраїнської міської Спілки ветеранів Афганістану О.Кравченко,представники міського управління освітита управління праці та соцзахисту населення, ВП ЮУ АЕС та інші. Учні представили літературно-музичну композицію, присвячену подвигу радянських солдат на території Афганістану. Воїнам-афганцям вручили подяки, грамоти та пам’ятні ювілейні медалі міський голова та в.о.військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного військового комісаріату. Бажаючі відвідали краєзнавчий музей в ЗОШ №1 та поклали квіти до меморіальної дошки Сергію Кисельову, який вчився в цій школі, до могили Василя Дровнікована Меморіальному комплексі «Воїнам-Захисникам Вітчизни» до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. В церкві Христа Спасителя відбулась панахида. Ввечері в інформаційно-культурному центрі «Імпульс» відбувся вечір-реквієм, організований міською Спілкою ветеранів Афганістану.
15 лютого в м.Очаковівідбулися урочисті збори та концерт присвячений відзначенню дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, на яких були нагороджені почесними грамотами воїни-інтернаціоналісти. Після концерту відбулося покладання квітів до пам’ятників та місць поховань загиблихвоїнів – інтернаціоналістів. Також в місті працювала виставка творів мистецтв, фотографій, документів та архівних матеріалів. В 11 населених пунктах Очаківського району організовано та проведено урочисті збори, покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам інтернаціоналістам. До проведення заходів були залучені представники релігійних організацій, що знаходяться на території сільськихрад, проведено панахиди за загиблими.

15 лютого в Баштанському районі відбулися урочисті заходи до відзначення 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Учасники заходів вшанували загиблих воїнів покладанням квітів на Пагорбі Слави, урочистими зборами в Палаці культури. Керівники району, міста, райвійськкомату вручили грамоти воїнам – інтернаціоналістам, голова районної спілки воїнів - інтернаціоналістів С.Єсипенко вручив ювілейну медаль.
15 лютого м.Первомайську біля пам’ятника загиблих воїнів-інтернаціоналістів відбувся мітинг з покладанням квітів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану. Перед присутніми виступили міський голова Л.Дромашко, голова Первомайського товариства ветеранів Афганістану В.Йонга, заступник голови Первомайської райдержадміністрації В.Гніденко, голова міської Ради ветеранів війни та праці Г.Д.Кобзаренко, депутат міської ради Є.Славніков, ветеран Великої Вітчизняної війни А.Ковбасюк. 17 лютого в загальноосвітній школі №16 за участю голови Первомайського міського товариства ветеранів Афганістану, володаряордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня В.Йонги та активістів організації відбувся урок патріотизму, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 20-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану та Дню захисника Вітчизни. В заході взяли участь учні старших класів. Воїни-інтернаціоналісти та ветерани Великої Вітчизняної війни згадали події війни в Афганістані, Великої Вітчизняної, зокрема, і подвиг Героя Радянського Союзу Я.Лобова, ім’я якого носить школа. Учні подякували гостям за візит та цікаві розповіді.
15 лютого в с.Нововолодимирівка Єланецького району проведено турнір з волейболу пам’яті А.Домашевича, воїна-інтернаціоналіста, який загинув під час бойових дій в Афганістані. В турнірі взяли участь 9 команд. В турнірі також взяла участь команда райдержадміністрації, яка зайняла 4-те місце. Переможцем турніру стала команда с.Новоолександрівка.
15 лютого вс.Каширівка Казанківського району відбулося виїзне засідання клубу “Патріот Казанківщини”, присвячене 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Члени клубу та воїни-афганці відвідали могилу С.Алхімова, який загинув в Афганістані.Відбулося покладання квітів та траурний мітинг. На мітингу були присутні жителі Каширівської територіальної громади та учні місцевої школи.
13 лютого в смт Березнегувате відбулося урочисте відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Були проведені панахида в Свято-Воскресенському храмі по загиблих та померлих учасниках бойових дій; покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам; огляд в районному народному історико-краєзнавчому музеї експозицій, присвячених 20-й річниці виведення радянських військ з Афганістану. Того ж дня відбулися урочистості в районному будинку культури. Вшанувати пам'ять тих, які віддали своє життя в запеклих боях, і привітати чоловіків, котрим пощастило повернутися в рідні домівки після афганського пекла, прийшли до приміщення районного будинку культури рідні і близькі, друзі, вчителі і молодь, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудові колективи та населення району. Більше 70 чоловік з Березнегуватщини були обпалені полум'ям тієї війни.
13 лютого в Братському районі відбулося покладання квітів до могил загиблих воїнів-афганців О.Леонтьєва в с.Висока Гора, О.Поркуяна в с.Новоолександрівка та могил воїнів, які померли в мирний час. У храмі Свято-Миколаївської церкви смт Братське отець Олег Гарбовський відслужив поминальний молебень у пам'ять про загиблих в Афганістані. На молебні були присутні воїни – інтернаціоналісти, голова райдержадміністрації Л.Московщук, голова районної ради А.Дорожинський, голова районної ради ветеранів війни та праці Г.Мамедов. В Братському районному будинку культури проведено концертну програму „Відлуння афганських гір” за участю керівництва району, депутатів обласної та районної рад, керівників управлінь, відділів райдержадміністрації, селищного та сільських голів, учнів гімназії селища Братське, Братської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ПТУ-17. Всі воїни-інтернаціоналістам отримали квіти та грошову допомогу.
13 лютого в Новобузькому районі з нагоди 20-їрічниці виводу військ колишнього Союзу РСР з Афганістану, за участюголови райдержадміністрації І. Єгоренкової, голови районної ради В.Терзієвої, заступника керівника спілки воїнів–інтернаціоналістів П.Маслова, військового комісара, воїнів-афганців, матерів загиблих в Афганістані,керівників управлінь, відділів та організацій, трудових, учнівських та студентських колективів відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам – афганцям. В районному будинку культури відбулись урочисті збори та концерт. Воїнам-афганцям вручено ювілейнімедалі з нагоди 20-ї річниці виводу військ колишнього Союзу РСР з Афганістану,матерям загиблих воїнів врученоквіти та цінні подарунки.
13 лютого в м.Нова Одеса відбулися урочистості з нагоди відзначення 20 річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан, у Свято-Ольгинській церкві м.Нова Одеса відслужено панахиду по загиблим у Афганістані. Выдбулося покладання квітів до пам"ятного обеліска воїнам –афганцям.В районному будинку культури відбулися районні урочисті збори та святковий концерт з нагоди відзначення 20 річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан.
12 лютого відбулися урочисті заходи в Арбузинському районі, в ході яких пройшов концерт, а активісти ветеранського руху були нагороджені відзнаками УСВА “За заслуги ІІІ ступені”, “За громадянську мужність”, медаллю “За звитягу”. У Свято-Михайлівському Храмі с. Благодатне відбулася панахида за загиблими воїнами-інтернаціоналістами.


Источник: Миколаївська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСОР з Республіки Афганістан"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 16
Новых вестей вчера: 20

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта