Газета “Голос Казанківщини”, № 5 від 22.01.09. Про підсумки роботи із зверненнями громадян Казанківської райдержадміністрації за 2008 рік : 476831 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Газета “Голос Казанківщини”, № 5 від 22.01.09. Про підсумки роботи із зверненнями громадян Казанківської райдержадміністрації за 2008 рік

За 2008 рік до Казанківсь­кої райдержадміністрації всього надійшло 267 звернень від громадян, що на 50 звер­нень (або 23 %) більше, ніж за відповідний період минулого року (217). Збільшення відбу­лося за рахунок звернень гро­мадян Казанківської селищ­ної ради та 8 сільських рад. Поштою надійшло 123 звернення (за відповідний період минулого року 119).
З облдержадміністрації надійшло на розгляд до райдержадміністрації 32 звернен­ня(за 2007 рік - 24), що скла­дає 12% від загальної кількості звернень, від інших інстанцій, преси - 5 звернень (у 2007 році -10), безпосередньо від гро­мадян -230.
Результати аналізу кіль­кості звернень, направлених до Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України, облдержадмініст­рації, свідчать про те, що най­більше громадян звернулося з смт Казанка (21), Каширівської (4), Володимирівської (2), Дмитрівської (2), Миколаївсь­кої (2) сільських рад. В основ­ному у зверненнях порушу­ються питання соціального захисту населення, виділення земельних ділянок, поліпшеня житлових умов, водопо­стачання.
За цей період надійшло 24 колективних звернення, (у 2007 році - 21), звернулося більше 490 громадян (у 2007 році - 530). В цих зверненнях в основному порушувалися питання закриття поштових відділень та відділень «Ощад­банку» в населених пунктах району, водо-, енергопоста­чання, дотримання правил благоустрою, використання громадського пасовища, орендної плати за використан­ня земельних ділянок, закрит­тя аптечного пункту в с. Ми­колаївка.
За 2008 рік на особистих та виїзних прийомах розглянуто 144 звернення, що становить 54% загальної кількості звер­нень. За той же період мину­лого року - 98.
Основні питання, з яких звертаються громадяни під час особистих прийомів: роз­рахунки за оренду земельних та майнових паїв; виділення та використання земельних ділянок; виготовлення дер­жавних актів; енергозабезпе­чення.
Протягом звітного періо­ду обгрунтованих повторних звернень надійшло 3, що на2 звернення більше, ніж за ми­нулий період.
Основні причини надход­жень та питання, що порушу­ються у повторних зверненнях: порушення будівельних норм при будівництві АЗС по вул. Васляєва, 64 б; незадо­волення результатами попе­реднього розгляду звернення по виконанню рішення суду; остаточне вирішення звер­нення щодо визначення ста­тусу АЗС, розташованої в смт Казанка по вул. Васляєва, 64 б. Вирішення порушених у повторних зверненнях пи­тань не належить до повно­важень райдержадмініст­рації.
У зверненнях порушено 285 питань різноманітного ха­рактеру. З них у сфері: сільського господарства -40%; комунального та дорож­нього господарства - 14 %; соціального захисту населен­ня -10 %; праці - 5%; житлові - 4 %; охорони здоров'я - 4%; забезпечення законності та охорони правопорядку - 4%; освіти, виховання та навчан­ня дітей - 3 %.
Значне збільшення кіль­кості звернень в порівнянні з минулим періодом відбуло­ся за рахунок збільшення звер­нень з питань сільського гос­подарства -114 (у 2007 році -55). в основному це питання виготовлення Державних актів, оренди земельних та майнових паїв, розрахунків за здані в оренду паї. виділен­ня та використання земельних ділянок. 40 питань житлово-комунального господарства-це питання якісного енерго­постачання, відключення електро- та газопостачання за несплату, водопостачання, санітарного стану, благоуст­рою, ремонту доріг. 29 питань соціального захисту населен­ня - це звернення щодо надан­ня матеріальної допомоги, призначення і виплати соці­альних допомог, перерахунок пенсії. І 5 питань-це питання працевлаштування, виплати по безробіттю, оплати праці. 11 питань охорони здоров'я стосувалися надання безоп­латної медичної допомоги, забезпечення ліками, сана­торно-курортного лікування та неправомірних дій працівників лікарні. 11 питань-щодо забезпечення законності та правопорядку, а саме неви­конання судових рішень. 8 питань - це питання науки, освіти, виховання та навчан­ня дітей, роботи навчальних закладів району.
Зменшилася кількість пи­тань соціального захисту на­селення, комунального та до­рожнього господарства, бла­гоустрою, забезпечення за­конності та правопорядку.
Найбільше звернень за 2008рік надійшло від жителів смт Казанка(105), Володимирівської (17), Миколаївської (18), Веселобалківської(12), Каширівської(11) Троїцько -Сафонівської(11),Олександрівської (9), Михайлівської (10), Новолазарівської (9) сільських рад. В порівнянні з відповідним періодом мину­лого року зросла кількість звернень від жителів смт Ка­занка - на 30. Зменшилася кількість звернень, що наді­йшли з Великоолександрівсь-кої- на 13 звернень, Миколо-Гулаківської - на 8 звернень сільських рад. Впродовж де­кількох років найменше звер­нень надходить з Скобелевської, Новофедорівської сіль­ських рад. За 2008 рік із Новоданилівської сільської ради не надійшло жодного звернен­ня. Проблеми економічного розвитку територіальних гро­мад не дозволяють в повній мірі вирішувати потреби гро­мад щодо водопостачання, ремонту доріг, газифікації, за­безпечення громадян жит­лом, що породжує збільшен­ня кількості звернень з тери­торіальних громад.
Протягом 2008 року пер­ший заступник голови РДА розглянув 4 звернення від інвалідів Великої Вітчизняної війни. Основні питання, що порушувалися: налагоджен­ня телефонного зв'язку: спла­та боргу за електроенергію та газопостачання за пільговими тарифами: водопостачання та ремонт дороги; капіталь­ний ремонт будинку. З звер­нення вирішено позитивно.
До РДА надійшло на роз­гляд 79 звернень (або 29.5 % загальної кількості звернень) від інвалідів, пенсіонерів, вете­ранів війни та праці, багатодіт­них сімей, одиноких матерів та інших незахищених категорій громадян, які порушували пи­тання надання матеріальної допомоги на лікування. мате­ріальної допомога малозабез­печеним сім'ям, перерахунку пенсій, нарахування соціаль­ної допомоги, надання пільг, поліпшення житлових умов, оформлення до будинку вете­ранів. Звернення цієї категорії громадян розглядалися за їх особистою участю. 50% пи­тань вирішено позитивно, на інші питання дано змістовні роз'яснення.
Стан роботи із звернення­ми громадян розглядався на нарадах, колегіях райдержадміністрації. Керівники уп­равлінь, відділів, інших струк­турних підрозділів РДА попе­реджені про персональну відповідальність за неналеж­не вирішення в межах своїх повноважень питань, пору­шених в адресованих їм звер­неннях громадян.


Источник: Миколаївська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Газета “Голос Казанківщини”, № 5 від 22.01.09. Про підсумки роботи із зверненнями громадян Казанківської райдержадміністрації за 2008 рік"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 16
Новых вестей вчера: 20

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта