Лідер української опозиції Олег Ляшко: «людям їсти нічого, а вони - про «реформи» розповідають…» : 1346444 : Местные новости

Местные новости Николаев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Николаев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Лідер української опозиції Олег Ляшко: «людям їсти нічого, а вони - про «реформи» розповідають…»

Лідер української опозиції  Олег Ляшко:  «людям їсти нічого,   а вони - про «реформи» розповідають…»

Олег Ляшко – один з небагатьох українських політиків, який говорить правду – якою б неприєм-ною вона не була. Відкритий до людей і незручний для влади. Саме за це його люблять мільйони українців і ненавидить провладна верхівка, до якої він та очолювана ним Радикальна партія – у жорсткій опозиції. У відвертому інтерв’ю лідер радикалів розповів про утиски його команди, заходи для виведення країни з економічної кризи, механізми зниження тарифів та багато іншого.
– Олег Валерійович, віднедавна ваша фракція вийшла з коаліції. Що спонукало вас до цього?
– Після того, як 31 серпня провладна партія разом з промосковським «Опозиційним блоком» проголосувала за зрадницькі зміни до Конституції, ми не могли з цим миритися. Я неодноразово наголошував: особливий статус Донбасу, який проштовхують у конституційних змінах, – це план Путіна на розкол України. Усі свідомі українці намагалися завадити цьому голосуванню. Тисячі людей вийшли на мирну акцію протесту під стіни Верховної Ради. Але влада у своєму бажанні догодити кремлівському карлику не гребувала нічим. В результаті кривавої провокації, організованої спецслужбами, загинуло четверо нацгвардійців, десятки громадян отримали поранення. Після цього ми вийшли з коаліції і стали опозицією до влади. Підкреслю: єдиною дієвою українською опозицією. Адже «Опозиційний блок» лише за назвою такий – насправді він фінансується Кремлем та неформально входить до коаліції, так званої «ширки», а отже нічого спільного з опозицією він не має.
– Арешт вашого однопартійця Ігоря Мосійчука викликав неоднозначну реакцію у суспільстві. Яка ваша оцінка того, що відбулося?
– Сьогодні за гратами політичних в’язнів більше, ніж було за часів Януковича. За моєю інформацією – понад дві сотні. Серед них – учасники Революції Гідності, Герої АТО і просто патріоти. Зокрема, наші однопартійці Костянтин Кривич – кіборг донецького аеропорту, Богдан Тицький – боєць батальйону ОУН та багато інших. Влада розправляється з тими, хто займає іншу позицію, хто продовжує боротися за ідеали Майдану, хто не хоче миритися з корупцією і свавіллям чиновників.
Що стосується Мосійчука – його заарештували у цинічний і зухвалий спосіб одразу після того, як Радикальна партія відмовилася голосувати за зрадницькі зміни до Конституції. Все, що йому пред’явили, – це нашвидкоруч змонтоване відео з нібито зафільмованим злочином. За таким принципом можна кожного з нас посадити, не давши слово для виправдання. Взагалі, за логікою влади, злочинці з усієї країни знаходяться у фракції Радикальної партії, адже, окрім Мосійчука, ще на шістьох депутатів заведені кримінальні справи, включаючи Андрія Лозового, Дмитра Лінька, Сергія Рибалку, Сергія Скуратовського і навіть мене. У той же час поплічники банди Януковича, причетні до масових розстрілів на Майдані та розграбування держави, спокійно сидять поруч та не привертають увагу Генпрокуратури. Клюєв, Бойко, Льовочкін, Єфремов домовилися з владою і почуваються у безпеці. Насправді під маскою боротьби з корупцією ховається бажання політичної розправи над опонентами.
– За результатами дослідження видання «Бізнес», депутатів фракції Радикальної партії визнали найпродуктивнішими у Верховній Раді. На що спрямована законотворча робота радикалів?
– Так, дійсно, не можу не похвалитися: я та ще двоє моїх колег по фракції – Віктор Галасюк і Віктор Вовк – зайняли перші три сходинки у рейтингу продуктивності народних депутатів, згідно кількості ухвалених законопроектів. Ось відповідь всім скептикам та злостивцям, які звинувачують нас у популізмі. У нашій фракції зібралися сильні економісти, юристи, ми пропонуємо владі альтернативу її невдалим реформам. Адже те, що влада називає «реформами», насправді є геноцидом українського народу. Вже «дореформувалися» до того, що людям немає за що їжу купити, таблетки, я вже мовчу про сплату комунальних послуг, якими наші горе-реформатори довели людей до ручки. Результат реформ має бути таким, щоб його хоч на хліб можна було намазати. А у нас людей тільки змушують ще тугіше затягувати паски, хоча тугіше вже нема куди! Я щодня спілкуюся з десятками людей і знаю про ці проблеми з перших вуст.
Саме тому Радикальна партія розробила новий економічний курс і намагається втілити його у життя. У першу чергу, ми пропонуємо суттєво підвищити мінімальні зарплати (до 3000 гривень), пенсії, стипендії з одночасним зниженням податкового тиску на підприємців. З одного боку, це дозволить «відбілити» зарплати, вивести їх з конвертів, з іншого – збільшить купівельну спроможність громадян. Гроші підуть в економіку і почнуть працювати. Ці законопроекти поки що блокуються владою, але рано чи пізно ми доб’ємося їх ухвалення.
Окрім того, потрібно негайно вирішувати проблему безробіття. Підтримуючи малий і середній бізнес, розвиваючи власне виробництво, ми створюємо нові робочі місця, даємо людям можливість заробляти, а державі – отримувати податки. До речі, один з наших законопроектів, спрямований на підтримку деревообробної галузі, – щодо мораторію на експорт лісу-кругляка, вже прийнятий. Ми переконані: коли ми не будемо експортувати дешеву сировину, а зосередимося на виготовленні готової продукції, до нас потягнуться інвестори, наші люди будуть працювати на заводах і фабриках замість того, щоб мовчки спостерігати за бездумною вирубкою лісів.
За цим принципом плануємо відродити й інші галузі в Україні. Я наголошую: усі кредитні кошти ми повинні вкладати в розвиток економіки, а не латати ними дірки.
– Чи є у Радикальної партії свій план – як боротися з захмарними тарифами?
– Безумовно, є. Одразу скажу: субсидіями тут суттєво не допоможеш, потрібно докорінно змінювати систему.
На щастя, разом із холодними і довгими зимами, Господь дав нам власні газ та нафту. Не в такому обсязі, як Росії чи Катару, але достатньо для того, щоб українці не жахалися зими. Я наголошую: у житлово-комунальному господарстві потрібно використовувати лише газ українського видобутку, ціна якого нижча російського у десятки разів. Окрім того, потрібно скасувати рентну плату на видобуток власного газу і ліквідувати «Нафтогаз», як гніздо корупції. Усі ці заходи дозволять відчутно знизити вартість комунальних послуг – мінімум у 2-3 рази. Саме тому Радикальна партія ініціює позачергове засідання Верховної Ради, на яке вимагає винести всі ці питання.
Справедливі комунальні тарифи – це, без перебільшення, питання виживання нації. Досить дозволяти олігархам паразитувати на надрах держави. Потрібно ліквідувати монополії на використання нафти й газу. Надра – власність народу України, і крапка.
– Радикальна партія вперше йде на місцеві вибори. За яким принципом відбирали кандидатів?
– Понад 90% наших кандидатів – це нові обличчя. Наш головний принцип – жодного регіонала в списку, жодної продажної морди, яка заплямувала себе співпрацею зі злочинним режимом Януковича. Відбирали кандидатів з простих людей, перевагу надавали Героям АТО, інвалідам, громадським активістам, волонтерам, а також лікарям, вчителям, економістам, юристам та представникам інших поважних професій. Ми переконані: до влади повинні прийти звичайні люди – такі самі, як ви.
Тож я запрошую всіх свідомих українців прийти на вибори та віддати свій голос за майбутнє країни.
Спілкувалася
Галина Печериця.


Источник: Вечерний Николаев | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Лідер української опозиції Олег Ляшко: «людям їсти нічого, а вони - про «реформи» розповідають…»"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 5
Новых вестей вчера: 22

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Май 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Николаев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта