paralleli.if.ua - Последние новости Все регионы

paralleli.if.ua - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

На Івано-Франківщині СБУ затримала на хабарі керівника військкомату

Опубликовано: paralleli.if.ua

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та поліцією викрили на хабарництві керівника одного з об’єднаних міських військових комісаріатів Івано-Франківщини.

 

Серійний крадій отримав 4 роки за ґратами

Опубликовано: paralleli.if.ua

Тлумацьким відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за чч. 2, 3 ст. 185, ч.1 ст. 187 та ч.2 ст. 263 КК України щодо місцевого жителя.

 

Кількість отруєних з другого весілля на Прикарпатті продовжує зростати

Опубликовано: paralleli.if.ua

Станом на 29 червня 22 особи госпіталізовано у Надвірнянську лікарню та 1 особа в Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню, 6 осіб проходять лікування амбулаторно.

 

Президент відзначив вісьмох прикарпатців

Опубликовано: paralleli.if.ua

З нагоди Дня Конституції України президент Петро Порошенко відзначив вісьмох прикарпатців.

Згідно Указу №276/2016 від 25 червня за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально- економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Петро Порошенко

нагородив:

орденом "За заслуги" IIІ ступеня члена Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури КУПЧИНСЬКОГО Богдана Івановича;

орденом "3а мужність" III ступеня командира відділення Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області, старшого прапорщика служби цивільного захисту ВОВЧКА Руслана Ігоровича та голову осередку Івано-Франківської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) ШЕВЧУКА Івана Михайловича.

 

На Прикарпатті від теплового удару загинули понад 670 свиней

Опубликовано: paralleli.if.ua

Понад 670 свиней загинули від теплового удару в господарстві датської компанії "Даноша" в Івано-Франківській області. Про це повідомили у прес-центрі Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

 

За "звільнення з поліції" свого сина прикарпатка заплатила шахраям

Опубликовано: paralleli.if.ua

За відомою схемою обману: «ваш син потрапив до поліції», шахраї майже щодоби ошукують прикарпатців. Цього разу жертвою зловмисників стала 77-річна франківчанка.

До 77-річної жінки зателефонував невідомий та розповів про дорожньо-транспортну пригоду, винуватцем якої став її син.

 

У Калуші залили фарбою білборди одного з кандидатів у нардепи

Опубликовано: paralleli.if.ua

25 червня спостерігач ОПОРИ зафіксувала у Калуші одразу кілька білбордів із зображенням кандидата у народні депутати по округу №85, висуванця від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Сергія Насалика, залитих фарбою.

 

На Прикарпатті автівка опинилася у кюветі: троє осіб постраждало

Опубликовано: paralleli.if.ua

24 червня близько 10.00 год. на автодорозі «Мукачево-Львів», між с. Тязів Тисменицького району та с. Вікторів Галицького району, 20-річний керманич автомобіля марки «BMW», рухаючись зі сторони м.

 

В Івано-Франківську "на гарячому" затримали викрадача будинкових електролічильників

Опубликовано: paralleli.if.ua

До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 69-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що на сходовій клітці його будинку жителі затримали «на гарячому» чоловіка, котрий викрав чотири електролічильники.

 

Медики Франківська звернулися до Президента з проханням підвищити зарплатню

Опубликовано: paralleli.if.ua

Представники медичної громади Івано-Франківська написали звернення до Президента України, до Прем’єр-міністра та до депутатів Верховної Ради з проханням про підвищення заробітної платні медичних працівників.

 

На Прикарпатті горіла насосна станція: двоє працівників травмовано

Опубликовано: paralleli.if.ua

23 червня о 12:14 в селі Копанки Калуського району виникла пожежа в приміщенні насосної станції Копанківської сільської ради. Вогнем пошкоджено електричні кабелі елктрощитової в насосній станції.

 

26 червня в'їзд автомобілів у центральну частину Франківська буде обмежено

Опубликовано: paralleli.if.ua

Відповідно до рішення виконкому Івано-Франківської міської ради, з 26 червня 2016 року обмежується в'їзд транспортних засобів у центральну частину міста згідно зі схемою щонеділі з 6 год.

 

Патрульні розшукали водія авто, який втік з місця вчинення ДТП

Опубликовано: paralleli.if.ua

У ніч з 22 на 23 червня на вулиці Бандери трапилася ДТП з потерпілими. Тоді ще не встановлений автомобіль виїжджав з другорядної на головну дорогу й не пропустив мотоцикл.

 

На Прикарпатті внаслідок ДТП постраждало троє осіб

Опубликовано: paralleli.if.ua

24 червня о 10:06 на автодорозі «Мукачево-Львів», поблизу села Вікторів Галицького району, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як з’ясувалося, водій автомобіля «BMW» не справився з керуванням та в’їхав в біг-борд.

 

У центральній частині Івано-Франківська можливі перебої з електропостачанням

Опубликовано: paralleli.if.ua

«Прикарпаттяобленерго» отримало відмову від Головного архітектора Івано-Франківська на будівництво підстанції, яка може вирішити проблему браку потужності у центральній частині обласного центру.

 

Львів'янин потрапив на Прикарпатті у ДТП: троє осіб постраждали

Опубликовано: paralleli.if.ua

20 червня о 18:20 в смт. Солотвино Богородчанського району водій автомобіля "Geely CK", 41-річний житель Львова, не справився з керуванням та з'їхав в кювет.

Внаслідок ДТП пасажири: 4-річна дитина з діагнозом - забій лівого стегна, 54-річна особі - забій грудної клітки зліва та 58-річна особа - забій грудної клітки зліва, доставлені в Солотвинську лікарню.

 

На Прикарпатті священик збив родину і втік з місця ДТП: жінка - померла

Опубликовано: paralleli.if.ua

20 червня близько 22:30 в м. Тисмениця водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee», священик Тихон Кривецький, керівник релігійної організації «Місійного згромадження Святого апостола Андрія», не впорався із керуванням та вчинив наїзд на трьох місцевих жителів - подружжя та їх дитину, що рухались по узбіччю та покинув місце події.

 

Патрульні склали протокол на чоловіка, який вигулював собаку без намордника

Опубликовано: paralleli.if.ua

Патрульна поліція Івано-Франківська оформила адмінматеріали на чоловіка, який порушив правила тримання собак.

На 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Коновальця чоловік вигулює собаку бійцівської породи без намордника.

 

На Прикарпатті селяни перекрили дорогу, протестуючи проти об'єднання громад

Опубликовано: paralleli.if.ua

Виявляючи незгоду об’єднання з Білоберізькою територіальної громадою, Устеріківська сільська громада провела протестну акцію, перекривши дорогу в напрямку селища Верховини.

 

На Прикарпатті інженер відділу освіти за подарунки "навчала" правил безпеки

Опубликовано: paralleli.if.ua

Прокуратура Івано-Франківської області здійснює участь у судовому розгляді адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Через недостовірні дані ДАБІ скасувала дозвіл на реконструкцію в Івано-Франківську

Опубликовано: paralleli.if.ua

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало декларацію про початок виконання будівельних робіт щодо реконструкції квартири з добудовою в 5-ти квартирному житловому будинку по вул.

 

НСЖУ вживатиме заходів для звільнення з полону ЛНР франківської журналістки Ольги Сворак

Опубликовано: paralleli.if.ua

Перший секретар Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко повідомив, що Спілка зараз збирає інформацію про затримання бойовиками «ЛНР» за підозрою у шпигунстві івано-франківської журналістки Ольги Сворак (Богданової) та вживатиме заходів для її звільнення.

 

Засуджено прикарпатця, який бензопилою порізав сусідку

Опубликовано: paralleli.if.ua

Снятинським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який бензопилою спричинив своїй сусідці тілесні ушкодження середньої тяжкості.

 

На Прикарпатті продовжують виявляти автівки з підробленими номерами агрегатів

Опубликовано: paralleli.if.ua

Вчора під час реєстрації транспортних засобів виявлено два автомобілі з ознаками підробки номерів кузова.

В Територіальний сервісний центр МВС 2641, що в м.Івано-Франківську для перереєстрації автомобіля марки Фольксваген Пассат, звернувся місцевий мешканець.

 

На Прикарпатті у ДТП загинув 16-річний юнак-водій

Опубликовано: paralleli.if.ua

Аварія, внаслідок якої загинув юнак, а троє його товаришів травмувалися, трапилася у неділю близько 23 години.

Як наразі відомо, 16-річний хлопець не зміг впоратися з управлінням батьковим автомобілем «ВАЗ 2101», яким, до того ж, взявся керувати у темну пору доби та на мокрій від дощу дорозі.

 

Студенти-волонтери філософського факультету вдосконалювали свою діяльність у Варшаві

Опубликовано: paralleli.if.ua

Волонтери івано-франківського молодіжного руху «Лікар Свято», студенти-психологи Михайло Видрак та Ірина Родзінська разом із практичним психологом Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Марією Дзюбинською нещодавно відвідали м.

 

На Прикарпатті у водія легковика поліцейські знайшли холодну зброю

Опубликовано: paralleli.if.ua

Під час відпрацювання території смт. Богородчани правоохоронці зупинили автомобіль з метою перевірки документів, а знайшли – зброю.

Під час розмови з водієм автомобіля «ВАЗ 2101», працівники поліції помітили у автівці на передньому сидінні предмет, зовні схожий на штик ніж до нарізної зброї.

 

В Україні створюють вітчизняний аналог National Geographic

Опубликовано: paralleli.if.ua

Уже незабаром на українському медійному просторі з’явиться вітчизняний аналог National Geographic – Ukraїner. Він розповідатиме про людей, мистецтво та їжу, а також популяризуватиме найвіддаленіші куточки на невеличкі поселення на теренах нашої держави.

 

Визначили кращих державних службовців Прикарпаття

Опубликовано: paralleli.if.ua

В Івано-Франківській області проведено другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед працівників місцевих державних адміністрацій.

 

Калуський округ: На крісло нардепа претендують аж 37 кандидатів

Опубликовано: paralleli.if.ua

Сьогодні, 21 червня, в останній день прийняття рішення про реєстрацію кандидатів у народні депутати, ЦВК зареєструвала ще 19 претендентів на депутатський мандат у 85-му одномандатному виборчому окрузі, які балотуються шляхом самовисування.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 19
Новых вестей вчера: 27

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта