реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українці також можуть перекривати дороги. У Польщі!

Українські перевізники у відповідь на протест польських колег блокували рух транспорту у Польщі. Про це пише польська RMF FM.

Одна з акцій відбулася на перехресті Леха Качинського в Перемишлі, де проходить національна дорога № 28, що веде до прикордонного переходу в Медиці. У місті та на під'їзній дорозі через це утворилися величезні затори.

В поліції сказали журналістам, що група з близько 30 людей час від часу виходила на пішохідні переходи, блокуючи рух транспорту. Схожий протест відбувся й у селищі Медика.

Зазначається, що акції проходили в мирній атмосфері. "Їхні ініціатори не приховували, що це була відповідь на те, що польські водії блокували проїзд українських вантажівок", - йдеться у повідомленні.

Також німці стали прискіпливо перевіряти кожну машину з польськими номерами у себе на кордоні, утворивши таким чином величезні затори. Виявляється, у гру блокування кордонів можна грати навіть не удвох, а втрьох...

Виявляється, українці також можуть грати з гоноровими поляками на рівних... Тут їхнє "нє пазвалям!" не проходить. А бездіяльність польської влади, як і української - вражає.

Фото Укрінформу



Теги:широка війна, блокування кордону, Україна - Польща


Читайте також



Коментарі (0)
avatar