реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Дворічного хлопчика засудили до довічного ув'язнення

У Північній Кореї до довічного позбавлення волі засудили 2-річного хлопчика та його батьків через те, що у їхньому будинку знайшли Біблію.

Про це йдеться в доповіді Державного департаменту США, повідомляє ТСН.

Ця шокуюча історія оприлюднена у звіті Державного департаменту США про міжнародну релігійну свободу.

У ньому стверджується, що дворічний хлопчик і вся його сім'я були ув'язнені через релігійні переконання. Вони до кінця свого життя пробудуть у тюремному таборі.

У звіті наголошується, що північнокорейський режим жорстоко переслідує людей через релігійні переконання. Там було зафіксовано вбивство жінки та її онука через віру в Бога. Ті, хто вибрався з Північної Кореї, розповідають і про жорстокі тортури через релігійні переконання.

У публікації йдеться про те, що деякі північнокорейські християни приховували свою віру від своїх дітей.

Видання посилається на висновки однієї неурядової організації Open Doors USA (ODUSA), яка заявила: "Християнин ніколи не перебуває в безпеці. Дітей заохочують розповідати вчителям про будь-які ознаки віри в домі їхніх батьків".

Інша неурядова організація Korea Future заявила, що в школах дітям розповідають про "злі вчинки" християнських місіонерів.

Офіційно Північна Корея гарантує своїм громадянам свободу віросповідання в конституції, і як доказ цього режим наводить церкви, які він побудував у Пхеньяні. Але видання стверджує, що ці церкви слугують лише як "експонати для іноземців". Саме Російська церква має у Пхеньяні храм, чим підтверджує брехню влади.

Для послідовників шаманізму у Північній Кореї покарання варіюється від шести місяців у таборі примусової праці до трьох і більше років у виправно-трудовій установі.

Християни ж можуть бути страчені, або їм загрожує від 15 років до довічного ув'язнення в таборі, що поширюється на три покоління найближчих родичів особи, визнаної винною у скоєнні злочину.



Теги:Християнство, Північна Корея, Біблія, переслідування християн, комуністи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar