реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Моя окрошка

Українці - це така нація, яка три пори року їсть борщ, а влітку переходить на окрошку. Не знаю як ви, але влітку для мене це маст хев).

Рецепт моєї окрошки з року в рік видозмінювався, починався з рецепту мами, потім взяла поради Марини Шило, щось з рецепту свекрухи, а останню новизну цьогоріч внесла Наталія Богдан. Кому цікаво, ділюсь, як я її роблю (кількість інгредієнтів не вказую, кожен підлаштує під свої обʼєм/смак)

Попередньо відварюю курячу грудку і яйця. (Бульйон з грудки не виливаю, знадобиться), подрібнюю.
Нарізаю:
- зелену цибулю, кріп, листя салату.
Тру на бурякову тертку:
- огірки, редиску.
На Сосниччині саме труть, а не нарізають, Спробувала сьогодні вперше за порадою Наталії, дійсно чудово.Плюс економить значно час, ніж нарізання кубиками.

Додаю у все, що подрібнене і натерте сметану та декілька ложок гірчиці, сіль. Змішую як салат. Заливаю цей салат сироваткою (купую "Волошкове поле"), додаю бульйон, що залишився від курячої грудки (лайфхак від Марини Шило), видавлюю сік лимону або лайму. Всьо, окрошка готова.

За рахунок бульйону, сметани, мʼяса окрошка виходить дуже поживна і ситна. Картоплю не додаю, бо їмо її вкрай рідко. Смачного!

Якщо берете собі рецепт, з вас донат на будь яку суму на тепловізор INFIRAY (IRAY) FINDER FH25 для Роман Сидоренко та інших бійців 47 окремої механізованої штурмової бригади, що знаходяться на гарячому напрямку.
Зі 110 тис. грн. зібрали 49,52 тис. грн. Долучайтесь!

Офіційна волонтерська картка та ж: 5168 7456 1134 3366

Ольга КУНТИШ




Теги:волонтери, рецепти, Ольга Кунтиш, окрошка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar