реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Україна - не Грузія і не Ізраїль...

Пишу це для себе. Я не порівнюю цю війну Росії з нами і не прогнозую саме такий фінал, бо це інша війна, і Росію не окупують чотири країни, як окупували Німеччину.

Я свого часу не читав книжку "Чому Грузії вдалося" і не накладав грузинські тодішні успіхи на Україну, бо Україна - не Грузія, а Грузія - не Україна. А ще Україна - не Ізраїль, територіально, світоглядно, ментально. Тому ми не будемо, як Ізраїль, нас нереально закрити колись "залізним куполом".

Також Україна - не Польща, ми від цього сусіди відстаємо хоча б у книжковій та кіно-телегалузі. Словом, ми - Україна. І не станемо ніким, окрім себе.

Хоча є нюанс: Україну чинна влада за підтримки 73% може льогко зробити "хороший Россией". Бо з усіх названих і неназваних держав єрмакам зрозуміліший запоребрик. Інший варіант: зробити тут "хорошу Білорусь". Бо Єрмак копіює Путіна, але Зеленський тяжіє до Бацьки. Пригадую фразу раннього Бацьки: "Изведем жулье, как вшивых блох". А ще в Бацьки шуточкі дуже схожі на скетчі Кварталу. Чи навпаки. Зараз піде в коментарях: українці не дадуть, ветерани наведуть порядок...

Це інфантилізм, любі друзі. Небезпека внутрішньої Росії нікуди не поділася. Дякую за розуміння.

Андрій КОКОТЮХА



Теги:команда ЗЕ, Україна - Білорусь, Єрмак, Андрій Кокотюха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar