У Кропивницькому театрали налагоджують співпрацю з іншими театрами держави (ФОТО)

Березень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Адміністрація театру ім. М.Л. Кропивницького активно веде перемовини про співпрацю та гастролі з іншими театрами України.

У Кропивницькому театрали налагоджують співпрацю з іншими театрами держави (ФОТО)

У Кропивницькому театрали налагоджують співпрацю з іншими театрами держави (ФОТО)

У Кропивницькому театрали налагоджують співпрацю з іншими театрами держави (ФОТО)


«Наша трупа дуже давно не їздила на гастролі і актори неймовірно скучили за цим. Але, я переконаний, що необхідно відновити цю традицію і обов’язково показувати наші яскраві вистави на всіх сценах України і не тільки. А показувати нам є що. Наші актори дуже талановиті, вони постійно вдосконалюють свій талант, тому «ховати» їх від глядачів – це просто злочин. Тож, 22 березня, хоч і в такий важкий час, ми показали виставу «Вільні метелики» на сцені Миколаївського академічного художнього драматичного театру та підписали меморандум про співпрацю. Чекатимемо наших колег у гості 7 травня з виставами «Маєток Рейвенскрофт» та «Пригоди козаків»» - зазначив директор-художній керівник театру Вячеслав Вандрашек.

Нагадаємо, що з початку березня було проведено ряд робочих зустрічей директора Театру Корифеїв з директорами Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, Київського академічного драматичного театру на Подолі, Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого, Національного академічного театру опери та балету України ім. Тараса Шевченка.

«Вчора мав зустріч з нашими земляками з Кіровоградщини Палацу культури «Олександрійський театр» та Палацу культури «Світлопільський». Думаю, що в травні ми покажемо там наші вистави і також підпишемо меморандуми про співпрацю. А 22 квітня ми знову у Миколаєві, але у Національному академічному українському театрі драми та музичної комедії з двома виставами. До речі, маємо гарну новину, ми відновили роботу нашого офіційного сайту і тепер ознайомитися з усіма новинами театру можна тут» (https://teatr-koryfeiv.com.ua/) - повідомив директор-художній керівник театру Вячеслав Вандрашек. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool