Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Імплантація зубів: якою вона буває


Випав зуб? Його неодмінно потрібно замінити. А може залишити все як є? Це буде не найкращим вибором, адже відсутність зуба, а особливо кількох, то запорука виникнення патології. Серед вкрай небажаних змін:


  • зміщення зубів;

  • порушення прикусу;

  • вплив на жувальну функцію.
  • Чи варто говорити про малоестетичну посмішку та порушення мови. Проблеми виникають навіть з травленням. Імплантація зубів в Києві здатна вберегти від цілого ряду неприємностей. Скориставшись цією послугою можна відновити один чи кілька зубів, навіть зубний ряд по краях. Імплантація стане гідним рішенням у багатьох ситуаціях, в тому числі, якщо зруйнувався мостоподібний протез. При цьому, його вид не має значення (знімний чи не знімний), послуга буде доречною в будь-якому випадку, в тому числі й у разі відсутності всіх зубів. Бувають ситуації, коли імплантація стає єдиним варіантом, що підходить для відновлення зуба, наприклад, якщо матеріали раніше встановлених протезів викликають у людини алергію.
    Імплантація зубів: якою вона буває

    Імплантація зубів: різновиди


    Так, імплантація буває різною, наприклад, класичне встановлення імплантів. Воно передбачає наявність двох етапів. Спочатку дантист займається видаленням залишків зубів. Після цього слід зачекати деякий час для відновлення кісткової тканини та загоєння зубної лунки. Потім можна перейти безпосередньо до встановлення імпланта. Саме на нього монтується коронка.

    Ще одним різновидом є одночасна імплантація зубів. Її ще називають моментальною, бо встановлення імпланта відбувається одразу після видалення зуба. Одночасна імплантація можлива лише тоді, коли збігаються певні фактори:


  • в роті немає запалень та інфекцій;

  • розміри лунки є оптимальними для імпланта;

  • кількість кісткової тканини вважається достатньою.
  • Ще один вид імплантації здійснюється у випадку, коли зуби відсутні повністю. Тоді відновити зубний ряд можна використовуючи всього декілька імплантів. Для закриття інших позицій використовується мостовий протез, що буває знімним чи незнімним. За бажанням клієнта зубний ряд можна відновити навіть виключно за допомогою імплантів.

    Має попит і тансгінгівальна імплантація, тобто встановлення зубів без розрізу. Вона передбачає створення індивідуального хірургічного шаблону. На ньому зазначаються місця для імплантів. Після фіксації на щелепі, в цих ділянках роблять проколи, що відповідають розміром імпланта, та здійснюється орієнтація на потрібну позицію.

    Імплантація зубів в Києві – запорука швидкого та якісного розв’язання існуючих проблем. Маючи досвід та сучасні технологічні засоби, спеціалісти знаходять оптимальне рішення для кожної конкретної ситуації. Вони обов’язково ретельно обслідують ротову порожнину та надають потрібні рекомендації.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок