реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ракети від Кучми і Пустовойтенка

Це рашистська ракета Х-55, яку збили сили ППО на Київщині. Вона впала у водойму, тому порівняно добре збереглася. На щастя, ця не змогла принести смерть і руйнування.

А тепер про найважливіше. Ракети Х-55 випускали в СРСР - це була їх базова комплектація. В рф налагодили випуск дещо модернізованої Х-555. Але їх кількість не була значною. ракети Х-55 та Х-55СМ переважно зберігалися на авіабазах в УРСР та відійшли після розпаду СРСР Україні. Але в 1999 році 575 цих ракет у повністю робочому стані та з бойовими частинами тодішня українська влада передала рашистам. Вирішили таким чином зекономити гроші - розплатилися ракетами за газові борги. Можемо бути певні, що десь із 90% Х-55, які прилітають у наші міста - це ті, які так безрозсудно передали потенційному ворогу й агресору з України.

Президентом тоді був улюблений учитель Зеленського Леонід Кучма, а прем'єр-міністром нафталіновий і всіма вже забутий Валерій Пустовойтенко. він же десь живе в Києві й після кожного прильоту та відімкнення світла кляне то ЗСУ та сили ППО, то енергетиків, то, може, й нинішню владу. Навряд, чи рашистських агресорів. І гарантовано не самого себе.

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Кучма, Тарас Чорновіл, ракетні обстріли


Читайте також



Коментарі (0)
avatar