У Кропивницькому для дітей рятувальники проводять уроки безпеки (ФОТО)

Січень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Результатом тривалої співпраці пожежно-рятувальної служби з Дитячим фондом ООН (UNICEF) стали постійні, майже щотижневі, зустрічі на базі мобільних точок «Спільно», організованих в рамках гуманітарної місії на Кіровоградщині.

У Кропивницькому для дітей рятувальники проводять уроки безпеки

У Кропивницькому для дітей рятувальники проводять уроки безпеки

У Кропивницькому для дітей рятувальники проводять уроки безпеки

У Кропивницькому для дітей рятувальники проводять уроки безпеки


В Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості знову працівники Головного управління ДСНС в області навчали юних відвідувачів правилам безпеки. Інформаційні бесіди вдало поєднані з грою дають найбільший ефект, адже на емоційному підйомі знання засвоюються набагато краще.

В ігровій формі спільно пригадали такі прості правила безпеки у побуті, дізналися про корисні властивості вогню та наслідки необережного поводження з ним.

Незмінною в умовах сьогодення стала тема вибухонебезпеки. Тож, під час заняття малюки засвоїли, що попри притаманну їм цікавість у жодному разі не можна чіпати підозрілі предмети та неодмінно слід повідомити про їх місцезнаходження дорослим. А ще добре запам’ятали, як захиститися від небезпеки під час повітряної тривоги.

Дитячі очі світилися від радості, коли їм випала нагода приміряти справжній бойовий одяг українських рятувальників.

Долати страхи та розвантажувати нервову систему від напруження допомагала учасникам заходу психолог Головного управління. Арт-терапія у поєднанні з потужною емоційною складовою - це просто безвідмовна техніка, яка допомагає як дітям, так і дорослим відновлювати нервову систему після стресів та відроджувати відчуття спокою і душевної рівноваги.

за матеріалами ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool