КРАЙОБРАЗ – комплекс апартаментів бізнес-класу, який розташований у самому центрі туристичного містечка Яремче, по вул. Руднєва, 13. Звідси майже безпрецедентне його місце розташування, яке дозволяє насолоджуватися краєвидами Карпат й одночасно забезпечує крокову доступність до насиченої інфраструктури міста. І це унікальне поєднання є лише однією із суттєвого переліку переваг КРАЙОБРАЗ.

Приголомшливі краєвиди

Комплекс апартаментів бізнес-класу КРАЙОБРАЗ розміщений в оточенні Карпатського національного природного парку. А значить, Ви зможете цілий рік насолоджуватися дивовижними гірськими краєвидами за вікном, щосезону спостерігаючи за зміною природного забарвлення, захоплюючись красою заходу сонця та надихаючись світанками.

Унікальна локація

Вдале розташування Комплексу, в самому центрі курортного містечка Яремче, забезпечило майже безпрецедентну доступність до всіх важливих для комфортного життя об’єктів інфраструктури. Так, всього в радіусі 500 метрів від КРАЙОБРАЗ розташовані магазини, аптеки, салони краси, міська центральна лікарня, зупинки громадського транспорту, більшість державних установ міста, відділення банків, залізничний вокзал, музеї та храми, визначні природні пам’ятки, а також пам’ятки історії та архітектури.

Територія м. Яремче становить 11470 га і простягається на 12 км вздовж автомобільної траси «Івано-Франківськ–Рахів» /Н09/.

Відстань від міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ» до м. Яремче — 56 км.

Відстань від м. Яремче до курорту Буковель — 30 км.

Комбінований формат нерухомості

Перша черга Комплексу апартаментів КРАЙОБРАЗ вже побудована. Вона представлена двокімнатними апартаментами площею від 52,4 м кв. та трикімнатними – від 90,2 м кв. У будинку другої черги запроєктовані кілька варіантів однокімнатних апартаментів (40,3 – 42,9 м кв.) та двокімнатні площею 62,6 м кв. Так само як і в першій черзі, тут можна обрати свій варіант апартаментів:

З базовим облаштуванням, що включає

  • панорамні дерев’яні вікна
  • двері вхідні з фурнітурою
  • двоконтурний газовий котел
  • загальну систему вентиляції димоходів
  • радіатори опалення
  • теплу підлогу й стяжку
  • тинькування стін
  • лічильник газовий
  • лічильники води
  • лічильник світла
  • домофон

Чи з дизайнерським ремонтом,  управлінням якими здійснюватиме керуюча компанія Комплексу.

Власна інфраструктура

Який би формат нерухомості не обрали, Ви гарантовано отримаєте доступ до дитячого ігрового простору зі спортивною зоною, територій зелених «островів», місць для паркування машин, відкритого плавального басейну. А також до вашої уваги: SPA зона, ресторанний комплекс і, навіть, стоматологічна клініка, що розташовані поруч.

Безпека

Ми дбаємо про безпеку та спокій мешканців Комплексу. Тому КРАЙОБРАЗ будується з урахуванням усіх засобів безпеки. Її основні елементи – цілодобове відеоспостереження за територією комплексу та система контролю доступу.

Дохідність

Ви гарантовано отримаєте 80% прибутку від здачі житла в оренду, не витрачаючи час на утримання апартаментів та пошук орендарів. 20% – керуюча компанія КРАЙОБРАЗ, яка забезпечить управління Вашою нерухомістю на відстані.

Наразі спостерігається серйозний попит на оренду апартаментів у межах Карпатського національного природного парку. А досвід засвідчує, що він майже не спадає. Адже туристичний сезон в Яремче триває цілий рік.

За інформацією booking.com сьогодні ціна на апартаменти в Яремче коливається в межах 2 000 – 7 000 грн за добу, залежно від рівня та обсягу сервісу, особливостей розташування комплексу та оснащення самих апартаментів.

Тож придбавши квартиру в КРАЙОБРАЗ, ви зможете не тільки насолоджуватися краєвидами Карпат у будь-яку пору, а й отримувати гарантований сталий дохід.

Надійність.

Перша черга Комплексу побудована та введена в експлуатацію.

Ми будуємо якісні будинки з продуманим простором. Ви ж надихаєте їх, наповнюєте змістом та неймовірними історіями щасливого життя.