Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Вибрати плінтус для оформлення підлоги


Під час укладання підлогового покриття використовують безліч різноманітних додаткових складових, без яких неможливо зручно користуватися приміщенням. До таких відносять, наприклад, плінтус. Це невеликий, але дуже важливий елемент, він має бути присутнім у дизайні будь-якої кімнати. Його монтують останнім після обробки стін, стелі та укладення підлогового покриття.

Плінтусом називають декоративну планку, яку встановлюють горизонтально вздовж місця, де підлога стикається зі стелею чи стіною, щоб приховати стик. Цей невеликий, але завжди необхідний виріб випускається в широкому асортименті. Його виготовляють із різних матеріалів, роблять світлого або темного кольору, надають ту чи іншу форму. Великим попитом користується пластиковий плінтус. Є й інші варіанти, які можна придбати.
Вибрати плінтус для оформлення підлоги

Для чого потрібен, який буває


Цей обов’язковий предмет інтер’єру встановлюють у будинках, квартирах, офісах, комерційних чи будь-яких інших приміщеннях. Монтаж плінтусу є завершальним етапом ремонту. Виріб має не лише декоративне призначення, а й виконує багато практичних функцій. Так, за його допомогою закривають щілину, яка утворюється між стіною та підлогою. Матеріал додатково захищає поверхню від вологи, бруду, механічних пошкоджень.
Вибрати плінтус для оформлення підлоги

Після встановлення планок по всьому периметру кімнати остання набуває завершеного, гармонійного вигляду. Це чудовий варіант поєднати два покриття, якщо вони мають різний колір та структуру. За допомогою плінтуса також приховують візуальні недоліки. Якщо придбати моделі, оснащені кабель-каналами, тоді всередину можна сховати провода. Так, вони не псуватимуть загального вигляду приміщення та не лежатимуть під ногами.

В інтернет-магазині «Практик» можна придбати дюрополімерний плінтус та інші різновиди. Вибір здійснюється за такими критеріями, як:


  • покриття. Моделі бувають лакованими, ламінованими, фарбованими. Окремо випускають варіанти під фарбування, їх можна оформити як завгодно;

  • колір. На сайті представлено безліч варіантів, від бежевого до чорного. Так, можна підібрати плінтус до будь-якого стилю інтер’єру;

  • довжина. В каталозі доступні вироби від 2200 до 2800 мм;

  • виробник. Можна придбати плінтуса від українських, польських, німецьких компаній;

  • матеріал виготовлення. Це ПВХ, МДФ або шпон.
  • В каталозі є моделі з кабель-каналами або без них. Можна вибрати моделі конкретно під ламінат або паркетну дошку чи інші види покриття.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок