Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Крісло в офіс – 8 найкращих порад


Крісло в офіс – 8 найкращих порад

Хочете правильно облаштувати робочий простір для співробітників? Аби нічого не відволікало від праці, підвищити ефективність праці? Почніть із крісел, саме від них залежить комфорт, витривалість, навіть здоров'я персоналу. Зараз на ринку можливо зустріти багато моделей, розглядаючи які можна прийти в деяке замішання. Розглянемо, яке офісне крісло Новий Стиль підійде найкраще, стане не просто предметом меблів у приміщенні, а невід'ємною частиною престижного інтер'єру.

Призначення


Залежно від того, для яких цілей буде використовуватися крісло, інженери зазвичай продумують відповідну конструкцію і дизайн:


  • Для персоналу зазвичай виготовляють ергономічні функціональні моделі, які регулюються за висотою та рівнем нахилу.

  • Відвідувачам пропонують простіші різновиди, без механізмів, але досить комфортні, щоб можна було просидіти тривалий час.

  • У конференц-зали – маломобільні, з прямою спинкою, простими підлокітниками.

  • Керівникам – більш престижні, із підвищеним комфортом і покращеною «начинкою».
  • Посада


    Підбирається залежно від темпу роботи – сидячої, «на ногах» або змішаної. Якщо співробітнику доведеться часто вставати, тоді більше підійде офісне крісло Новий Стиль без підлокітників.

    Матеріал


    Від того, із чого виконана основа, залежить довговічність конструкції та зручність використання. Постарайтеся, щоб провідні елементи й деталі були не пластикові, а металеві – створені методом лиття.

    Оббивка


    Існує безліч матеріалів, серед яких найбільш виділяється шкіра та тканина (бавовна, льон, гобелен). Перший – зносостійкий, проте дорогий, другий – більш практичний, дешевий, але швидше протирається.

    Кількість променів


    Зазвичай основа комп'ютерного крісла виконана у вигляді променів, чим їх більше, тим меблі стійкіші.

    Механізми


    Саме наявність їх відрізняє сучасну модель від застарілої. Зараз механізмів досить багато, що впливає на рівень і можливості стільця. Для роботи персоналу більше потрібне офісне крісло Новий Стиль зі стандартним набором регулювань: зміна глибини, нахилу, висоти сидіння, положення спинки, можливість хитання, блокування, змінювати положення підлокітників.

    Витривалість


    Якщо сидітиме витончена дівчина, буде байдуже, яке максимальне навантаження може витримати стілець, а от для чоловіка може мати суттєве значення. Отже, перед покупкою зверніть увагу, що є моделі, які витримують лише 100 кг, а є ті, в яких комфортно почуватиметься людина з масою у 150 кг.

    Індивідуальні особливості




  • Ролики підбирають залежно від типу підлогового покриття.

  • Якщо у співробітника проблеми з хребтом – краще звернути увагу на ортопедичну спинку.

  • Підголівники дадуть змогу розслабити шийний відділ, позбутися навантаження, навіть запобігти мігрені.

  • Якщо діяльність пов'язана із довгою роботою за клавіатурою – приділіть увагу підлокітникам, їхній довжині та можливості змінювати кут нахилу.
  • Як бачимо, вибрати відповідне крісло складно, якщо не враховувати певні деталі, але з нашими порадами це не призведе до труднощів.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок