Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.01.2023

Вбивство з особливою жорстокістю: на Полтавщині чоловік облив бензином та підпалив свого знайомого (ФОТО)


На Полтавщині чоловік підпалив знайомого: поліція розпочала розслідування умисного вбивства


На Полтавщині чоловік підпалив знайомого: поліція розпочала розслідування умисного вбивстваЖителя Полтави обґрунтовано підозрюють в умисному вбивстві знайомого. 35-річний фігурант облив чоловіка бензином та підпалив. На жаль, 3 січня постраждалий помер у лікарні.

До Полтавського районного управління поліції 2 січня, близько 3:40, надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію з приватного сектору обласного центру чоловіка з термічними опіками.

Під час проведення невідкладних слідчих дій та оперативних заходів на місці події поліція встановила, що постраждалий отримав опіки тіла під час конфлікту зі знайомим. За попередніми даними, 35-річний господар літньої альтанки, в якій чоловіки проводили спільне дозвілля, облив гостя бензином та підпалив його. Потерпілого доставили до медичного закладу у тяжкому стані.

умисне вбивство

Петро Скічко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції, зазначив:
 
 «Власника господарства затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці події. Фігурантові вже повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства з особливою жорстокістю. Слідчі, за погодженням з прокуратурою, скерували до слідчого судді клопотання про обрання йому запобіжного заходу – триманням під вартою».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їхав у кювет та перекинувся: у ДТП на Полтавщині дві людини отримали тілесні ушкодження

умисне вбивство

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за пунктом 4 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України.
Тривають слідчі дії.

умисне вбивство
 

Довідково. За вчинення умисного вбивства з особливою жорстокістю Кримінальним кодексом України передбачено покарання –  від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

умисне вбивство


Схожі матеріали:
👁 375
Категорія: Події
Теги: умисне вбивство, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ