реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Рєзніковіч нарешті пішов....

Одна з підпірок "русского міра" в Україні, "янучара" Резнікович нарешті позбавлений посади і, сподіваюся, впливу на національний театр, який десятиліттями зросійщував український театральний простір під іменем Лесі Українки. Навіть згадувати це огидно.

До речі, за сприяння Дмитра Табачника, дружина якого виконувала в театрі головні ролі, актори одержували вищі зарплати, ніж актори іншого відомого національного текатру - ім. Івана Франка. Так би мовити, плата, згадуючи вислів Олександра Довженка, "за обрусіння краю".

І, до речі, він, як той піп буковинський, також "Герой України", лауреат Шевченківської премії і т.д. і т.п. Для нього, як і для деяких "ватників" на високих щаблях української влади, російська культура – "це частина великої української культури".

"...Під час керівництва Резніковича театр Лесі Українки відмовився переходити на українську, виконуючи норму мовного закону, яка стала чинною влітку 2021 року і передбачала проведення концертів, вистав та екскурсій українською мовою".

Тарас МАРУСИК



Теги:русифікація агенти Москви, Тарас Марусик, Рєзнікович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar