реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Театральні події вихідних днів

Намагаючись урізноманітнити культурне життя чернігівців, творчий склад Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка підготував різножанрові культурно-мистецькі заходи, які мали відбуватися протягом прикінцевих вихідних днів жовтня. Так, у суботу шанувальникам театрального мистецтва була запропонована нова театралізована концертна програма, присвячена відзначенню Дня захисників і захисниць України, проведення якої планувалося 12 жовтня цього року, але було перенесене на 29 жовтня через повітряну тривогу, яка тривала більше години. Тож цього суботнього вечора на перегляд цієї концертної програми, крім нових прихильників музично-пісенної творчості шевченківців, прийшли й ті глядачі, які придбали квитки, але не змогли потрапити на святковий концерт через його скасування. На жаль, і цього разу оголошення повітряної тривоги стало на заваді проведенню анонсованого концерту, а глядачів запросили відвідати наступні мистецькі заходи, які відбуватимуться в театрі протягом цього року.

У неділю для юних чернігівців з успіхом пройшов показ казкової історії «Подорож до країни Мрій, або велосипед з червоними колесами» Рут Парк, на перегляд якої прийшли і ті глядачі, які не попали минулої суботи на виставу «Чарівна лампа Аладдіна» за твором Саши Лихого, відмінену з тих же причин. Гамірна дитяча аудиторія емоційно і жваво переживала разом з героями вистави усі їхні пригоди та нагородила артистів дружними аплодисментами наприкінці спектаклю.

А недільного вечора до уваги шановної публіки було запропоновано майже детективну історію «Загадкові варіяції» за п’єсою Е.-Е.Шмітта у бездоганному виконанні заслуженого артиста України Олександра Куковєрова і артиста драми Петра Великого. Після закінчення вистави глядачі, вражені колоритними образами, створеними на сцені цими талановитими акторами, схвильовано аплодували їм, дякуючи за чудові миті спілкування з високим мистецтвом театру.

Будемо щиро раді бачити якнайширше коло глядачів на усіх культурно-мистецьких заходах, які відбуватимуться в нашому театрі протягом листопада-грудня цього року, і разом вірити, що ніякі перешкоди не завадять новим цікавим зустрічам глядачів зі своїм улюбленим театром.

Раїса Міненко,  керівник літературно-драматургічної частини театру




Теги:вистава, ChernihivTheatre, драмтеатр, театр, Загадкові варіяції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar