реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

НАБУ прийшло...

НАБУ прийшло до заступника Міністра інфраструктури Васькова. Підставою стала активне просування останнім інтересів російського капіталу, а також прилаштування своїх кумів та друзів на хлібні місця.
При чому хлібні вони не тільки фігурально.

Злі язики говорять, що свого корєша Руслана Сахаутдінова він поставив на касове обслуговування з перевалки зерна. В Ізмаілі ціни доходили до 10$/тонну. Зараз ціни впали, але все одно, лєвак іде за кожну тонну.
Своєму куму – В'ячеславу Вороному подарував посаду заступника голови адміністрації морських портів. Також Васьков неодноразово тероризував АМПУ, з вимогою повернути на посаду директора Одеського порту та ще одного кума-корупціонера Олексія Мясковського.

Нагадпю, що навесні ця гоп-компанія хотіла випусти російські судна з українських акваторій, ну а сам Васьков є членом Опоблоку і на виборах Президента України, був довіреною особою Новінського.

Тішить, що в НАБУ нарешті дійшли руки то цієї компашки. Погано, що можуть відкупитись. Хоча вже велике питання хто в сєпарів зараз захоче взяти гроші.

Всім "перемовникам" зразу відповім всім перемовникам. Ні, я не від...сь і рано чи пізно про кожного з цієї шараш кантори, я зроблю окремі матеріали, щоб суспільство розуміло за що нині Офіс Президента роздає ордени "За заслуги" .

Микола МЕЛЬНИК



Теги:Новинський, команда ЗЕ, Микола Мельник, агенти Москви, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar