Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.09.2022

На Полтавщині провели онлайн-тренінг «Інформаційна безпека та цифрова гігієна в ОМС»


Із початком повномасштабної війни росії проти України питання безпеки стало ключовим й у цифровому вимірі


На Полтавщині провели онлайн-тренінг «Інформаційна безпека та цифрова гігієна в ОМС»5 вересня для держслужбовців обласної та районних військових адміністрацій і посадових осіб органів місцевого самоврядування Полтавщини провели онлайн-тренінг «Інформаційна безпека та цифрова гігієна в ОМС».

«Із початком повномасштабної війни росії проти України питання безпеки стало ключовим й у цифровому вимірі. Щодня кіберзлочинці здійснюють атаки на об’єкти критичної інфраструктури України на державному, регіональному й місцевому рівнях, - розповів заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігор Панченко. - У XXI столітті неможливо уявити сучасного працівника будь-якої сфери без використання інформаційних ресурсів, систем і технологій. Тому важливо, щоб кожен із нас дбав про свою кібербезпеку».

Учасниками заходу обговорили базові правила інформаційної безпеки й алгоритм дій у разі виникнення проблем з онлайн-захистом, ризики онлайн-безпеки, переваги двофакторної аутентифікації акаунтів, надійні месенджери для комунікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайський автовиробник Dongfeng запускає бренд розкішних позашляховиків Mengshi із двома концептами 4WD потужністю 1000 к.с.

Тренінг провели за ініціативи Полтавської обласної військової адміністрації спільно з регіональним центром підвищення кваліфікації, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України й за сприяння швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP), яка спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян і сприятимуть соціальним інноваціям в Україні.

Програма EGAP фінансується Швейцарською агенцією розвитку і співробітництва й виконується Фондом Східна Європа та Фондом InnovaBridge.

Онлайн-тренінг «Інформаційна безпека та цифрова гігієна в ОМС»


Схожі матеріали:
👁 722
Категорія: Полтавщина
Теги: цифрова гігієна в ОМС, Онлайн-тренінг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ