Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.09.2022

Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тир


Великою перевагою цього тиру є те, що військовослужбовцям не потрібно витрачати цілий день для виїзду на полігон


Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тирПолтавська бригада тероборони отримала сучасний інтерактивний тир від провідної української компанії-розробника. Передали його військовим представники волонтерської організації.
 
Великою перевагою цього тиру є те, що військовослужбовцям не потрібно витрачати цілий день для виїзду на полігон. Основні первинні навички користування зброєю вони можуть здобути в нас, а потім потренуватися у полі зі справжньою зброєю, – розповів начальник відділення підготовки на ім’я  Юрій.

Наразі розробники та тероборонівці тримають двосторонній зв’язок, аби постійно вдосконалювати програмне забезпечення.
 
Програма перебуває на стадії вдосконалення. Ми постійно контактуємо з представниками розробника і вносимо свої корективи щодо її поліпшення. Хоча вже на перших етапах ознайомлення вона дуже ефективно себе зарекомендувала. Передусім інтерактивний тир має гнучкі налаштування. Це й зміна погоди, типу місцевості, корегується сила та напрямок вітру, час доби, пора року, колір мішені, кількість набоїв і їхній тип, температура навколишнього середовища та багато чого іншого, − ділиться враженнями офіцер.

Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тир

Так, за допомогою програмного моделювання українські воїни можуть знищувати статичні цілі живої сили та ті, що рухаються, групи цілей, мішені танків, вертольотів тощо. Оператор зі свого боку може ускладнити завдання стрільцю, додавши складні метеоумови та різноманітні перешкоди на лінії ведення вогню тощо. Одночасно можуть бути задіяні до чотирьох стрільців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Yamaha представила перший безпілотний вертоліт, який може нести вантаж до 50 кг.
 
Був вражений таким тиром. Нагадує комп’ютерну гру. Дуже зручно на ньому тренуватися, є можливість поступово ускладнювати завдання знищення цілей. Також приємно вразив фоновий аудіосупровід, який імітує звуки вибухів артилерії, постріли, прольоти авіації, різні голоси тощо. Я ніби по справжньому занурюся в бойові умови. Це й психологічно допомагає адаптуватися, − зазначив солдат Сергій.

Наразі тир дає можливість вести вогонь з автомата Калашникова та гранатомета РПГ-7. Однак уже незабаром буде «прописаний» пістолет та снайперська гвинтівка.


Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тир


Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тир


Полтавські тероборонівці отримали сучасний інтерактивний тир


Схожі матеріали:
👁 718
Категорія: Полтавщина
Теги: Тероборона, інтерактивний тир




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор
Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав... Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ