реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сатанізм і Папа

Чи усвідомлює голова католицької Церкви, називаючи Дар'ю Дугіну безневинною жертвою війни, що:

1) На своєму останньому фото дівчина одягнена у чорне з величезною золотою «зіркою Хаосу» на грудях, що свідчить про наявність її стосунків з окультною організацією «Магія Хаосу», що проповідує культ Волі і має витоки з релігії Телеми, що була запропонована сторіччя тому сатаністом Алістером Кроулі. Телема свого часу буда визнана сатанізмом всіма конфесіями Християнської церкви.

2) Твори Алістера Кроулі мали величезний вплив на становлення світогляду Адольфа Гітлера. "Триумф Волі" - це саме про це.

3) Батько Дугіної змолоду захоплювався ідеями Кроулі та чорними рітуалами телемітів. Телема – синкретична релігія, що допускає приналежність своїх прихільників до декількох релігій. Таким чином, показушне православіє не є перепоною для окультних практик телемістів.

4) Не випадково послідовники Дугіна – євразійці – мають серед своєї символіки саме «зірку Хаосу» - двумірне зображення Хаосфери – центрального символу Магії Хаосу.

5) Немає жодних доказів, що зазначена особа загинула. Особливо вважаючи на прихільність Кроулі та його послідовників до брехні і містифікацій.
Чи розуміє Папа Римський, у яке лайно він вступив сам і тягне за собою весь католицький світ?

Наталія ГЛОБА



Теги:Дугіна, сатаністи, Папа Франциск, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar