реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нова потужна заява Representative Victoria Spartz

Це чудово, що є людина, котрій не плювати, що правоохоронними органами України сьогодні керує екс-зам Міністра МВС, котрий розганяв Євромайдан, друг та колега голови АП Януковича, а сьогодні замглави Офісу Президента Зеленського, під керівництвом Андрія Єрмака.

"Ми часто говоримо, що свобода не є безкоштовною, але як часто ми замислюємося про те, що насправді означає свобода? Оскільки я виросла за диктатури, я дуже ціную тих, хто готовий ризикувати життям заради свободи. Тому наші військові та ветерани завжди будуть для мене на першому місці.

Я відвідала свою рідну Україну шість разів відтоді, як почалося вторгнення Росії, щоб краще зрозуміти ситуацію на місці – від Львова на заході до Чернігова на півночі, до фронту на сході та до портів Одеси в південь – щоразу зустріч з українським народом і бійцями в окопах. Мене надихнула рішучість і сила українських Збройних Сил – вони ніколи не здадуться.

Хоча я була розчарованою, коли дізнався, що замість того, щоб визнати свою армію та розпочати загальнодержавні зусилля на її підтримку, Київ, фактично очолюваний Андрієм Єрмаком, займається політикою . Також у Києва начебто є гроші на відновлення несуттєвої інфраструктури (Велике будівництво) , але немає грошей на підтримку солдатів, як-от давно обіцяне житло для бійців АТО з окупованих територій 2014 року .

На жаль, замість того, щоб вирішити питання, які я висловила минулого тижня, пан Єрмак розпочав наклепницьку кампанію проти мене. Багато американців і європейців певний час серйозно хвилювали пана Єрмака. Якби пан Єрмак був державним діячем, як людина з і без того сумнівною репутацією, він би пішов у відставку цієї зими, після того як запевнив українське керівництво, що ніякого нападу з боку Росії не буде, що знизило готовність України. Однак ніколи не пізно вчинити правильно.

Після того, як я виклала свої занепокоєння, маріонетки пана Єрмака мене звинуватили в тому, що я піднімаю це питання з політичних інтересів. Лише ті, хто не розуміються на американській виборчій політиці, можуть зробити таку заяву. Політичної вигоди від цього немає, але це правильно. Після того, як деякий час я намагалась вирішити цю проблему внутрішньо, я порушую її публічно через серйозне занепокоєння.

Крім того, деякі припускають, що додатковий нагляд може затримати постачання зброї українським військовим. Навпаки, нинішня відсутність нагляду є фактором, що сприяє затримкам, а належний нагляд і матеріально-технічне забезпечення лише підвищать швидкість і ефективність.

Конгрес і американський народ об’єдналися за Україну у протистоянні жорстокості Путіна. З нашою допомогою Україна переможе." - Вікторія Спартц.

Олег МІЩЕНКО



Теги:Україна - США, Вікторія Спартц, команда ЗЕ, широка війна, Андрій Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar