реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ викрила поплічника окупантів

На прикордонні, в одному з населених пунктів Чернігівщини, співробітники Служби безпеки України викрили мешканця, який у соцмережах виправдовував збройну агресію рф.

Як повідомила прес- група управління СБ України в області, досудовим слідством встановлено, що пропагандист, уродженець рф, створив в одній із заборонених соціальних мереж сторінку, де розміщував матеріали, у яких виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф проти України. Крім того, агітатор схвалював загарбницькі дії представників збройних формувань рф, органів влади країни-агресора та незаконних збройних формувань, які створені та фінансуються рф.

Матеріали антиукраїнського характеру зловмисник отримував через широке коло зв’язків в рф, рб та т.з. «днр», серед яких були представники спецпідрозділів силових структур.

В результаті обшуку у помешканні фігуранта провадження правоохоронці вилучили засоби зв’язку та комп’ютерну техніку із доказами здійснення протиправної діяльності.

Зловмисника затримано та повідомлено про підозру за ч.3 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.



Теги:російсько - українська війна, СБУ, агенти, інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar