реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Ще один "хороший русский" - Розенбаум

Розенбаум сьогодні пояснював Собчак, що Одеса не може бути українською: «Когда я вижу, как по Одессе идет человек и кричит «Одэса — цэ Украина!», я точно знаю, что он не одессит. Нет в Одессе людей, которые кричат «Одэса!», их нет просто».

==
Ще один з тих, від кого важко відмовлятись українцям: "ну ж це просто пісні, хороші пісні!", "це ж наша молодість", "ну ж не можна просто все абсолютно викидати, там і хороше було". От тільки це "хороше", по-перше, було пропагандою і якорем "русского міра", а по-друге, належить типовому нацисту, свідомому комбатанту СВОР.
Так, "просто хороший співак" Розенбаум розповів "хорошій ліберальній Собчак", що Путін "мав підстави" для нападу, бо в Україні багато бандерівців. Сам Розенбаум їх не бачив, коли тут жив, але вони точно є і їх треба денацифікувати, Путін абсолютно правий.

При тому скотина прекрасно розуміє, що Росія нищить українські міста, цивільних українців, руйнує тут життя: «...Если мой дом разрушили, я уже не поеду в ту сторону, которая разрушила мой дом» (це він про те, чому українці евакуюються до Європи, а не РФ). І ці руйнування Розенбаума влаштовують. В ньому прекрасно уживаються поруч "Одеса - російське місто" і "Росія бомбить Одесу і вбиває одеситів" - все правильно, так і треба.

Тому ще раз повторю: всі вони - комбатанти війни "русского міра" проти України.

Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ



Теги:Розенбаум, російська культура, російсько - українська війна, Олексій Голобуцький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar