У Кропивницькому для дітей-переселенців провели пізнавальну гру (ФОТО)

Червень 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1618 | Коментарі: 0

У затишному туристично-інформаційному центрі, де консультують переселенців та організовують дозвілля дітей, рятувальники провели для юних гостей нашого міста навчально-розважальний захід.

У Кропивницькому для дітей-переселенців провели пізнавальну гру

У Кропивницькому для дітей-переселенців провели пізнавальну гру

У Кропивницькому для дітей-переселенців провели пізнавальну гру


Насамперед, ці дітлахи потребують підтримки і реабілітації, а найкращий антистрес – спілкування із тваринами. Пес-рятувальник Дерек – не лише пошуковий собака-професіонал, він неймовірно прихильний до дітей. Логічно, що сьогодні чотирилапий красень був у центрі уваги!

Як навчити дітей, які вже й так пережили лихо, правил безпеки? Як говорити з ними про речі, що лякають своєю невідворотністю і реальністю?

Рятувальники обрали метод гри як найбільш приємний для дітей. Легко й невимушено дітвора згадала правила пожежної безпеки, навчилась правильно діяти під час небезпеки та опанувала психологічні прийоми саморегуляції, що допомагають знати стрес, страх, напругу. Звісно, пограли діти і в рухливі ігри!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool