У Кропивницькому лялькарі проведуть святкові заходи

Травень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

Цьогоріч, з нагоди Дня захисту дітей, колектив КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок», як завжди, запланував показ різних вистав та проведення розважальних програм, але географія локацій буде обмежена рамками міста і району.

Розпочнеться святковий тиждень у театрі ляльок 28 травня, об 11.00 годині, з показу повчальної інтерактивної історії «Готель «У Мурзика» (4+) та ігрової програми для дітей.

У неділю, 29 травня, об 11.00 годині, на театральному подвір’ї відбудеться велика розважальна програма з конкурсом малюнку на асфальті, аквагримом, танцями та веселими іграми з ростовими ляльками. Також, в рамках свята лялькарі вітатимуть травневих іменинників. А по закінченні розваг глядачів запросять на перегляд музичної казки «Лисичка, Котик і Півник» О.Олеся (3+). Крім того, цього дня на малечу у театрі очікує солодкий сюрприз та фото з героями.

Усі подальші заходи митці проводитимуть на виїзних майданчиках. У суботу до мешканців с. Аджамка завітають казкові персонажі та виконавці вистави «Колобок».

У дендропарку, в рамках акції «Миру, Радості, Добра – рідній Україні!» лялькарі проведуть майстер-клас з ознайомлення з театральними ляльками. А 1 червня покажуть виставу за мотивами творів І.Франка «Їжачок-хитрячок».

Потім герої цієї казки відправляться на зустріч з юними відпочивальниками до дитячого табору «Здоров’я», що у с. Обознівка.
А ростові ляльки розважатимуть та фотографуватимуться з учасниками акції «Місто у пелюшках», проведення якої має відбутися на вулиці Театральна в обласному центрі.

Також впродовж тижня, вихованці кількох дошкільних закладів міста та діти переселенців переглянуть повчальні музичні вистави «Пригоди у чарівному лісі» та «Вовченя з казкової торби».

Митці впевнені, що спілкування з казковими персонажами та веселі розваги створять гарний святковий настрій і дітям, і дорослим глядачам.

* Розрахуватися за квитки на вистави у театрі можна готівкою, банківською карткою через термінал, або за допомогою картки «Є-підтримка», якщо вона активована у смартфоні.

Довідки за телефонами: (0522) 24-28-94,(095) 036-83-21, (097) 70-73-172
        


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool