реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Марку погасили на зруйнованому мосту

У Чернігові відбулася церемонія погашення поштової марки. Церемонія важлива тим, що присвячена знищенню ЗСУ російського крейсера – флагмана їхнього флоту, але ще й місцем, де погашення відбулося – на пошкодженому російськими агресорами мосту через Десну. Марка зветься «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!». З сьогоднішнього дня вона вже у продажу.

«Щоразу ми гасимо марку на символічному місці. Вперше — на фоні пошкодженого Головпоштамту, сьогодні — на дорозі життя. І це тільки підсилює силу напису на марці, бо попри все російському кораблю — ВСЬО!" — зазначив начальник Чернігівської обласної військової адміністраці В’ячеслав Чаус. В церемонії погашення також взяли участь голова обласної ради Олена Дмитренко та очільниця Чернігівської дирекції «Укрпошти» Олена Дорошенко.

«Марок цієї серії буде більше, ніж «Русскій воєнний корабль, іді...». Навіть якщо мільйон екземплярів в Україні продадуть у перший же день, буде наступний мільйон. І не один, — прокоментувала Олена Дорошенко і додала: — Тепер чекатимемо марку з нашим улюбленцем псом Патроном!».

Як уже широко відомо, чернігівський пес Патрон прославився виявленням російських мін та інших вибухонебезпечних предметів. За що отримує від саперів смачний сир.



Теги:марки, широка війна, В'ячеслав Чаус, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar