Всесвітня продовольча програма ООН готова допомогти Кіровоградщині

Травень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 травня, під керівництвом радниці начальника Кіровоградської ОВА Галини Пастух відбулась робоча зустріч з представниками Вінницького офісу Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Галина Пастух розповіла фахівцям програми про те, як наша область приймає і допомагає переселенцям.

"Ми щодня продовжуємо приймати переселенців, які потребують як фінансової, так і продовольчої допомоги. Наша область з початку війни відправляє гуманітарні вантажі північним, східним і південним областям країни, де велися або ведуться бої. Втім, наша Кіровоградщина також потребує продовольства, оскільки кількість людей, які вимушені тікати від війни та знаходити прихисток у громадах нашої області, тільки збільшується", - сказала Галина Пастух.

Голова Вінницького офісу та координатор Всесвітньої продовольчої програми ООН в Кіровоградській та Вінницькій області пан Педро Матос зазначив, що діяльність програми зорієнтована на передачі продовольчих наборів жителям східних та південних областей України, а також виплаті фінансової допомоги переселенцям.

"Оскільки Кіровоградщина потребує продовольчої підтримки, поки що, стовідсотково ми можемо надати борошно та горох. Ми вважаємо, що з допомогою борошна в області можна посилити виробництво хліба та макаронних продуктів. Горох можливо використати у приготуванні супів", - сказав Педро Матос.

Запит про поставку інших продуктів ОВА направить для розгляду у головному офісі програми.

"Ми будемо вдячні за кожен кілограм наданої нам допомоги, сподіваємось на якісну та плідну співпрацю", - резюмувала зустріч Галина Пастух.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool