реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Що для нас буде Перемогою

Моя скромна особиста думка. Уже зараз ми маємо думати над тим, що для нас буде Перемогою. Можливі варіанти, які вже проговорюються в публічному просторі:
1. Відведення недобитих військ росії на позиції 24 лютого 22 р.
2. Повне звільнення Армією України всієї Донецької та всієї Луганської областей.
3. Звільнення від російських окупантів всієї української землі, включно з Кримом, з повним знищення Чорноморського флоту росії та демілітаризацією півострова.
...Судячи з публічних заяв Президента та Міністра закордонних справ України, народ і влада України обирає саме цей, третій варіант - повне звільнення України від грязної нечисті, що прийшла з росії нас убивати. Але й тут виникає питання - а якщо, наприклад, після розгрому й виходу з України божевільні росіяни зі своєї території продовжать наносити ракетні удари по українських містах? Тоді -чи можна цей варіант вважати перемогою? Ясно, що ні. А що ж тоді? Якою має бути наша справжня перемога?... Ось над цим і треба нам думати вже сьогодні. Спробую написати тут ще про один варіант, про який, впевнений, чимало людей вже думає, але поки що не зважується проговорити його публічно. Ось цей варіант:
4. Режим путіна і його росія (73% росіян моляться на війну і бажають нам смерті) мають бути розгромлені так, як свого часу були розгромлені Німеччина та Японіяв 1945 році. Що це означає? Оте й означає. Передусім, демілітаризація росії - ракетні удари та бомбардування всіх військових об*єктів на територїї росії - військових частин, складів зі збоєю, нафтобаз та баз пального, аеропортів, морських портів і т.д. Наступний крок - денацифікаця російської бидло-маси, що молиться на війну і бажає поневолення сусідніх народів. Яким чином?..Не через виховання, не через читання лекцій про мораль... Зробити це варто показовим бомбардування москви, пітера, всіх помітних міст росії. Щоб вони, росіяни (суки і бляді, що моляться на війну), відчули той невимовний жах, що його відчули під час російського бомбардування 24 лютого жителі Києва, Чернігова, всіх обласних центрів України. При бажанні під час бомбардування можна уникнути великої кількості жертв, якщо бомбити (не як росіяни бомбили житлові будинки), а символи "російської "величі", - московський кремль,наприклад, мовзолей засушеного на тераньку лідера їхнього російського тероризму Ульянова (Лєніна) і т.д. Росіяни мають лежати переможені у своєму гівні. Як німці в 1945-ому. Ось така моя скромна особиста думка.

Ivan Bezsmertnyi



Теги:ЗСУ, донбас, російсько-українська війна, перемога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar