Представництво МОМ ООН передало Кіровоградщині гуманітарну допомогу

Травень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1375 | Коментарі: 0

Сьогодні радник начальника Кіровоградської ОВА Галина Пастух провела робочу зустріч із координаторками представництва Міжнародної організації з міграції ООН Юлією Сибірянською, Анною Домаранською та Монікою Агілар Фолч (Королівство Іспанія).

Пані Юлія Сибірянська повідомила, що на запит ОВА Представництво МОМ надала для Кіровоградської області гуманітарну допомогу від Уряду Канади – 13,4 тисячі ковдр. У планах – надання матраців та інших побутових речей для об'єктів, де компактно мешкають внутрішньо переміщені особи.

Ковдри уже доставлено і розвантажено в обласному гуманітарному хабі.

- Це лише невелика частина тієї допомоги, яку надає Канада через Міжнародну організацію з міграції, і ми вдячні нашим заокеанським друзям за готовність підтримувати гуманітарні зусилля, - сказала Юлія Сибірянська. Вона також зауважила, що у планах МОМ розпочати програму із ремонту тимчасового житла для ВПО у Кіровоградській області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool