реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Полк "Азов" і справжній герой - не Білецький!

Про Маріуполь хочеться кричати. Але криком не поможеш. Хоча питання до влади Зеленського пектимуть і далі: хто розмінував Чонгар? чому не зупиняли кацапів на Кримському перешийку? Чому була згорнута ракетна програма, почата при поганому Порошенку? Чому, чому...

Тож поки що - про справжнього командира полку "Азов". Бо він і досі, внаслідок аваковської пропаганди, асоціюється з "білим вождем" Білецьким. А насправді полком "Азов" командує зовсім інший - Андрій Прокопенко. Командує в Маріуполі! А де зараз Білецький - не знаю. Зате знаю де його покровитель - Аваков. На віллі в Італії. П'є вино зі своєї величезної колекції. Чим і хвалиться в соцмережах. До речі, перед війною він попродав своє майно в Харкові - щось знав?

Так ось - командир полку "Азов" Андрій Прокопенко. Запам'ятаймо це ім'я.

Вікіпедія про нього повідомляє, що є нащадком етнічного карела, який воював на російсько - фінській війні. Закінчив факультет германської філології Київського національного лінгвістичного університету за спеціальністю «Викладач англійської мови». Водночас займався спортом. Він один з активних уболівальників (ультрас) «біло-синіх» — футбольного клубу «Динамо» (Київ).

За бої на Донбасі удостоєний звання Героя України. Але під час вручення нагороди не віддав честь Володимиру Зеленському.

Оборонці Маріуполя під час онлайн-брифінгу на «Азовсталі» закликали політиків до «різких дій» для реального припинення вогню і евакуації оточених людей, перш за все поранених. Тим часом лише за минулу ніч ворожа авіація завдала 25 ударів по території «Азовсталі».

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Маріуполь, полк азов, команда Зе., російсько - українська війна, Аваков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar