реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хто наказав розмінувати Кримський перешийок?

Колишній радянський розвідник і кадебіст, а тепер громадянин США Ю.Швець знову публічно ставить незручні питання. Тепер до керівника ОП. Серед цих питань одне просто на поверхні (усі про нього знають): хто віддав наказ напередодні російської агресії (а про те, що вона відбудеться заздалегідь попереджали нашого президента американці) розмінувати ділянку, яка з'єднує Крим із материковою Україною? Притому Швець акцентує, що це розмінування було завершено уже в лютому 2022 р. З якою метою це було зроблено?

Відповідь на це питання важливо знати передусім тому, що ця "операція" призвела до дуже тяжких наслідків: рашисти спокійно пройшли перешийок і без особливих зусиль захопили південну частину України, у тому числі Херсон, і вдерлися до Маріуполя.

Дехто, очевидно, скаже, що це черговий фейк від колишнього кадебіста. Але проблемка в тому, що вороги справді без жодних перепон пройшли згаданий перешийок (мін там ніяких, очевидно, не було) і в результаті ми маємо на Півдні те, що маємо. Куди поділись оті самі міни? Щобільше, яку тепер ціну маємо заплатити, щоб звільнити Південь України? За Маріуполь, здається, полк "Азов" уже платить цю страшну ціну.
Хотілось би знати відповідь на це дуже і дуже важливе питання.

Анатолій НОВИКОВ



Теги:команда ЗЕ, ОПУ, зрада, російсько - українська війна, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar