Фахівців Держпраці долучили до проєкту з працевлаштування переселенців на Кіровоградщині

Травень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Регіональний центр розвитку послуг залучив фахівців управління Держпраці в області до проєкту з працевлаштування переселенців. Меморандум про співпрацю підписали керівники установ сьогодні, 5 травня.

Як зазначила виконуюча обов‘язки директора комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Марина Осіпова, співпраця також передбачатиме консультування роботодавців із питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

«Кіровоградщина продовжує приймати людей і одним із пріоритетних наших завдань нашого проєкту є допомогти їм якомога швидше адаптуватися у соціальне життя нашої області. Тепер у цьому нам допомагатимуть фахівці управління Держпраці в частині правильного оформлення труддових відносин», - пояснила Марина Осіпова.

Виконання меморандуму здійснюватиметься у рамках реалізації проєкту із працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, раніше комунальне підприємство «Регіональний центр розвитку послуг» Кіровоградської обласної ради відкривав центр працевлаштування для вимушених переселенців.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool