реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Купити криптовалюту в Україні: можливості та основні ресурси

Купівля криптовалюти – актуальна процедура, яка цікавить багатьох трейдерів. Сьогодні звичайний електронний коін за популярністю та використанням можна сміливо прирівняти до долару та євро. Одна із особливостей роботи з електронною валютою – доступність. Кожен бажаючий може придбати будь-який криптокоін, щоб почати заробляти та примножувати свій баланс.

Чому варто купити криптовалюту в Україні?

Перш за все, електронні гроші розширюють можливості користувача та звичайного покупця. З їх допомогою ви можете робити основні операції:

  • Розрахунок за нерухомість, придбання авто, ювелірних виробів тощо.
  • Оплата стандартних процедур, наприклад, бронювання номеру в готелі чи авіаквитка.
  • Придбання серверного обладнання, програмного забезпечення.
  • Оплата навчання за кордоном.

Проте найголовніше – це можливість пасивно заробляти. Сьогодні купити криптовалюту – це зробити вклад у власне майбутнє. Сучасні біржі дають можливість проводити угоди з різноманітними парами, щоб за короткий проміжок часу заробити більше. Ви також можете вивести свій «баланс» на карту чи готівкою.

Де та як купити коіни?

Криптовалюту в Україні купити можна декількома способами: на біржі, через мобільні додатки-обмінники, за готівку. Оптимальний спосіб – біржа. Найпопулярніші ресурси: Whitebit.com, Binance.com, EXMO.com, KUNA. Також можна співпрацювати і з обмінниками. Затребувані в Україні: E-BTC, Bitcoin24, UkrCash.

Для роботи з біржою знадобиться створити та завести акаунт. Головна умова надійних та перевірених ресурсів – автентифікація. Пройшовши її, ви отримуєте доступ до повного переліку інструментів, функцій та опцій. Також можна прив’язати власну банківську карту, що значно спростить процедуру поповнення рахунку та виводу грошей на карту. Сучасні торгові платформи – це унікальні ресурси, які дають змогу аналітично відстежувати стан ринку. Вигідні умови для торгів – одна із головних переваг, якою сьогодні користуються трейдери по всьому світові.

Якщо вам потрібна криптовалюта, купити її можна і через обмінники. Для цього достатньо вказати необхідну категорію та отримати код на свій мобільний телефон. Гроші автоматично зарахуються на ваш рахунок, коли ви активуєте код. Подальший обмін можна здійснювати в тому ж сервісі, орієнтуючись на актуальний курс.  Обирайте будь-який спосіб та примножуйте власний капітал. Сьогодні серед переліку ресурсів можна обрати українські торгові площадки, які користуються популярністю також і в Європі.




Теги:Криптовалюта, споживач


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Меня часто спрашивают знакомые, работающие на фрилансе, каким образом легче всего определить выгодный курс валют. Лично я им говорю, что для себя это я совершаю обмен bitcoin на monobank здесь. Мониторинг при помощи сайта курсов - это очень удобная вещь, которая позволяет не попасть в просак с плохим курсом и ненадёжными обменниками.
avatar