реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Країни Балтії - наші союзники

Естонія, Латвія і Литва допоможуть Україні озброєнням . Знаменитий Стінгер скоро вперше дадуть в українську армію!!!

Естонія надає протиброньові ракети Javelin, Латвія та Литва — зенітні ракети Stinger. Ми — союзники. Залишайся з Україною!”

Міністр оборони Естонії Калле Лаанет, міністр оборони Латвії Артіс Пабрикс і міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас 21 січня опублікували заяву для преси на підтримку України, зазначивши, що вони отримали необхідні дозволи від Сполучених Штатів на відправку зброї та продовжують тісну співпрацю, щоб швидко доставити її в Україну.

Чехія заявила про допомогу і підтримку для України, планує надати Україні боєприпаси 152-міліметрового калібру для важкої артилерії. «Європа має підготуватися і допомогти Україні, нашим союзникам. Наступного тижня я передам уряду матеріал, на основі якого ми забезпечимо Україну артилерійськими боєприпасами калібру 152 міліметри», очільниця Міноборони Чехії Яна Чернохова.

Зиновій ГУЗАР

Р.S. Путін ніби спеціально працює і день і ніч на зміцнення обороноздатності України, та пришвидшення руху у бік ЄС і НАТО!
І чекаю відосіка від преЗЕдента, де харківський капітулянт розкаже, яких шалених зусиль воно доклало до цього рішення по Стінгерах!



Теги:Україна - Естонія, гібридна війна, Україна - Литва, Зиновій Гузар, Україна - Латвія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Насправді, тут НАТОом і не пахне. Рішення односторонні, що ще раз підтверджує, що НАТО не панацея.
avatar