реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мовчать борцуни - знесуни...

За три дні курс гривні обвалився із 27.5 до 28.5. Нацбанк як може підтримує курс, продаючи долари із резервів та стримуючи коливання на валютному ринку. Тільки за останній тиждень довелося продати більше 300 млн. доларів.

Рекордне падіння на ринку єврооблігацій України , які за три попередні торгові дні втратили 10-17% вартості . Інвестори, напевно, злякалися наших бородатих інвестнянь.

Сумарно на користь підприємств олігарха Коломойського за останній рік було прийнято судових рішень на суму майже 13 мільярдів гривень.

Економічні причини для різкого падіння, окрім великого крадівництва:

- продали зерно - купувати борошно вже за зовсім іншою ціною;

– підняли вартість електроенергії для підприємств практично вдвічі у жовтні 2021 року;

- роздача грошей у вигляді 1000 грн за вакцинацію, скільки там млрд грн роздали?

Що там із ціною на газ для підприємств стало з нового року, знаєте? Вже зараз ряд підприємств, у тому числі хлібобулочні, купують газ за комерційною ціною, яка наближається до 2000 доларів за тисячу куб. м.

І нормальний хід Янелоха - вводити талони на їжу для зубожілого наріду, а самому відправляти родину на Сейшели...

Про можливу з дня на день агресію з за поребрика мовчить лише найвеличніший уклоніст, на сайті Офісу ЗЕленського єдина новина за день проведення Євробаскету у 2025 році. У верховного гірськолижника чергові міліярди дерев в голові.

«Прямий канал»став лідером інформаційного мовлення під час засідання суду у справі Петро Порошенко і обійшов за рейтингами навіть 1+1. А це означає, що в суспільстві різко зростають протестні настрої та інтерес до опозиції.

Зробили себе разом , котрі голосували по приколу, чи дайте йому ще 100 днів? Це також заслуга борцунів-знесунів, поЗЕтивних блохерів і білих польт, котрим піськограй був новим ліцом, яке зламає систему, а ПП -"баригою " і "збитим льотчиком". Класно прикололись, нічого не скажеш.

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, підозра Порошенку, курс гривні, Коломойський, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar