У Кропивницькому в філармонії відкрили головну ялинку області

Грудень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

В обласній філармонії відкрилася головна ялинка області під патронатом голови Кіровоградської ОДА.

До участі у святі долучилися діти з усіх куточків Кіровоградщини. Відкрила ялинку очільниця Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна.

«Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Я вірю, що новий 2022 рік стане для вас роком здійснення найзаповітніших мрій. Буде щедрим на радість і натхнення, добро, удачу і мир. Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, любові й тепла у родинах, здійснення найзаповітніших бажань! З Новим роком, із Різдвом Христовим!» - звернулася до присутніх Марія Чорна.

Під час урочистого відкриття у філармонії була презентована концертна програма за участю солістів обласної філармонії, казкових героїв та символу року – Тигра. Після цього присутнім дітям вручили новорічні подарунки.  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool