У центрі вакцинації на київському вокзалі запрацював пункт команди підтримки Дія

Листопад 02, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

УЗ разом з Міністерством цифрової трансформації розгорнула пункт допомоги з отримання СOVID-сертифікатів на Центральному залізничному вокзалі Києва (центр вакцинації, Синя зала).

Яку допомогу може отримати пасажир?

Вирішити питання із генеруванням СOVID-сертифікату в застосунку або на порталі "Дія".

Роздрукувати сертифікат про вакцинацію з QR-кодом (документ також дає право на посадку в поїзд).

Відтепер пасажири, які отримали щеплення в центрі вакцинації на київському вокзалі, можуть на місці звернутись до команди фахівців Дія та вирішити питання щодо генерування СOVID-сертифікату у відповідному застосунку або на порталі.

Крім того, у пункті вакцинації на київському вокзалі також можна роздрукувати сертифікат про вакцинацію з QR-кодом — цей документ також дає право на посадку у поїзд.

Нагадаємо, що віднедавна процес генерації COVID-сертифікатів було спрощено: отримати документ можна без використання електронного підпису. Все, що треба зробити — оновити застосунок Дія до останньої версії, зайти в нього (або на портал Дія) та натиснути «Отримати сертифікат». Після цього сертифікат згенерується автоматично, підписувати запит на його отримання обличчям більше не потрібно.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool