На Кіровоградщині Марія Чорна привітала машинобудівників зі святом

Вересень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Пишаюсь, що на Кіровоградщині є компанії, яким вдалось підкорити складну машинобудівну галузь і роками втримувати свої лідерські позиції. І сьогодні я кожного нашого виробника вітаю з професійним святом!

Ви чудово знаєте, що немає неважливих деталей. Кожна виконує свою унікальну функцію і задає якість усьому механізму. Завдяки цьому вашу продукцію знають і цінують не лише в Україні, а й у світі. А це, беззаперечно, успіх для всього регіону.

Щиро бажаю, щоб у ваших командах працювали тільки надійні та професійні люди. А ще зичу тримати планку, налагоджувати нові партнерські зв'язки та виходити на нові ринки. Ви це точно можете, тому що вже неодноразово доводили свою конкурентність. Тож нехай так буде і надалі`, - написала у своєму телеграм каналі Марія Чорна 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool