реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Лайфхаки при купівлі квартири

Важко знайти людину, яка б не прагнула як можна більше зекономити на покупці товару. І ця закономірність також розповсюджується і на покупку квартири. Але ринок нерухомості — це не супермаркет, де можна придбати бажане за півціни. Якщо ви хочете купити квартиру, у Хмельницькому є безліч пропозицій, особливо на OLX: https://www.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvartiry/prodazha-kvartir/khmelnitskiy/. А ми розповімо про кілька корисних лайфхаків.

Дочекайтеся старту продаж


Доволі вигідно купити квартиру можна на старті продажів у новобудові. При цьому чим раніше звернутися до забудовника, тим вигіднішою буде покупка. Важливо відстежувати новини від забудовника і ловити свій момент. Більшість фірм починає продаж на етапі котловану. Це вигідно подвійно. Звичайно ж, є ризик перенесення терміну здачі, але цього можна уникнути, перевіривши фірму за всіма правилами.

Житло на першому поверсі


Найдешевші квартири знаходяться на перших або других поверхах, якщо перші вже розроблені під комерційні об'єкти. Фахівці запевняють, що можна заощадити до 15-20 % на покупці квартири на першому поверсі. Багато хто відмовляється від них через шум вулиці, розсаджені дерева, відсутність повної самоти, розташований поруч підвал та інші причини. Але для економії бюджету це не настільки вагомо.

Стовідсоткова оплата


Важливо знати, що забудовники пропонують 2 вида оплати: 100 % і базова. Вибираючи перший вид оплати, можна додатково заощадити до 15 % від вартості квартири. Підступу від девелопера в цьому немає. Швидка і стовідсоткова оплата необхідна забудовнику для зручності будівництва об'єкта. Таких клієнтів зазвичай цінують.

Забудовники на офіційних сайтах часто пропонують знижки й акції, стимулюючи тим самим на покупку житла потенційних покупців. Вони не передбачають вагомих сум, однак знижка стане в нагоді при ремонті. До кінця року фірми часто поширюють найвдаліші акції. У цей час можна встигнути взяти в них участь.



Теги:купити квартиру, підібрати квартиру, споживач, Квартира


Читайте також



Коментарі (0)
avatar